reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Fajnie by bylo sie kiedy spotkac:) ale tak jak jyz wczesniej pisalam, ze z naszymi upragnionymi malenstwami, bardzo sie ciesze, ze zdecydowalam sie zalogowac na forum. Zawsze troche sceptycznie do tego podchodzilam, bo balam sie troche tych ktorzy mogliby po prostu zadrwic z naszych uczuc, ale tutaj jest po prostu wyjatkowo. Po poronieniu przeczytalam ksiazke "cisza pod sercem" ktora opowiada historie dziewczyn z forum internetowego i chyba to sklonilo mnie by sie tu zalogowac:)

Rozyczka,Retiolandia &&&&&&& oczywiscie kciuki zacisniete.:-)

Benle :szok:????? jak???? Ku.....aaaa jego mac no !!!! No ja pirdziele!!!!!Ku....a jak tu zyc spokojnie. Nie ma juz zadnej stabilnosci.I co sie dziwic,ze coraz wiecej ludzi ma nerwice i depresje!!!! Co to sie porobilo. Kiedys nie dosc,ze nie bylo problemu z praca, to jeszcze mialo sie ja spokojnie do emerytury a teraz???? Nie wiadomo co jutro spadnie na leb!!!! I to nie tylko w Pl tak jest :(
Benle, tak sobie mysle,ze moze jest db strona tego medalu . Znajdziesz inna, lepsza parce???A moze i lepiej platna???? Faktycznie w okresie tak stresukacym lepiej nie podchodzic do crio. Podczekaj na lepszy moment.

Magdalena, mnie po ciazy biochemicznej lekarka powiedzaila,ze nie umie powiedziec co bylo przyczyna, byc moze wadliwy genetycznie zarodek. Dwa ostatnie crio z 2 zarodkami wogole nic nie dalo ,czyli jak mam rozumiec,ze wszystkie zarodki byly wadliwe??!!

hola - o 11 mam wizytę, ale pewnie się przeciągnie, jak tylko będę coś wiedziała dam znać.

dziewczyny dziękuję za dobre myśli do jutrzejszych wiadomości, oby zła passa została przerwana

45991_338440126253324_15456295_n.jpg

hej dziewczyny, dopiero skończyłam Was czytać, ale naprodukowałyście stron :-), mąż już śpi a ja wciąż czytam:-)

aduś ja już przed świętami mogę testować, 27 grudnia mam urodziny i mam nadzieję, że dostanę najpiękniejszy prezent w postaci dodatniego testu:-)
Co do spotkania to ja już Ci kiedyś pisałam, że jestem chętna i z przyjemnością Was poznam :tak:. Powiedzcie tylko kiedy. Aduś Ty teraz będziesz przebadana wzdłuż i wszerz, kurcze musi się udać! Czuję, że nadchodzi Twój czas!!!

benle co za okrutne czasy przyszły, nie poddawaj się, być może tak miało być, a zmiany są niekiedy potrzebne. Główka do góry.

roxii po prostu tulam Cię mocno

magdalena walcz dalej, w końcu się uda bo przecież musi!!!!

różyczka, retiolandia
jutro czekam na dobre wiadomości od Was, &&&&&&& dla Was

lawendowy sen Ty to masz humor niesamowity i głowę pełną pomysłów. Jak ja się cieszę, że już układasz dalszy plan działania. Tak trzymaj.

Przepraszam dziewczyny, że nie piszę do każdej z osobna, ale zaczynam nie ogarniać wszystkich informacji, które przekazujecie. Muszę się poprawić :-D

reklama
Do góry