reklama
Jeszcze nie zdecydowałam, myślę o dr. Merciku również, wiele o nim czytałam dobrego, ale o poprzednich moich dr tez były same superlatywy. Czy jesteś zadowolona z formy wizyt, terminów, obsługi calościowej z tej kliniki? Widze że Tobie orzyniosła upragnione szczęście, życze spokojnych jeszcze 8 miesięcy
Gizas bardzo dziekuję ale jeszcze boje sie tak w pełni cieszyć.
Ja jestem zadowolona. mam porównanie z poprzednią klinika i tu własciwie nie ma porównania. gyn jest niewielkie i odnosze wrażenie że dość dobrze zorganizowane. na wizytę najdłużej czekałam 30 min i to zdarzyło mi się tylko raz. zazwyczaj trzeba poczekać nie dłużej niż do 10 min.( w poprzedniej klinice 1,5 godziny to było bardzo niewiele czekania nawet w dniu transferu czekałam ponad 2 godziny. ) W gyn. obsługa jest miła, lekarz elastyczny i otwarty na sugestie, z terminami też raczej nigdy nie miałam problemów. dr. m przyjmuje tylko w czwartek popołudniu, w pozostałe dni jest do południa. mnie to odpowiadało bo na wizytę która jest o wyzanczonej godzinie mogłam się nawet z pracy wyrwać. Embriolog też bardzo miła i chyba maja dość dobre lab embriologiczne. Pani embriolog powiedziała mi że np mrożone tą metodą którą oni stosują zarodki w 99% rozmrażają się żywe. ja oczywiśćie przed crio miałam starcha czy się rozmrożą dlatego o to dopytywałam. Jesli mogę Ci w czymś jeszcze pomóc to nie ma sprawy.:-)
Ja jestem zadowolona. mam porównanie z poprzednią klinika i tu własciwie nie ma porównania. gyn jest niewielkie i odnosze wrażenie że dość dobrze zorganizowane. na wizytę najdłużej czekałam 30 min i to zdarzyło mi się tylko raz. zazwyczaj trzeba poczekać nie dłużej niż do 10 min.( w poprzedniej klinice 1,5 godziny to było bardzo niewiele czekania nawet w dniu transferu czekałam ponad 2 godziny. ) W gyn. obsługa jest miła, lekarz elastyczny i otwarty na sugestie, z terminami też raczej nigdy nie miałam problemów. dr. m przyjmuje tylko w czwartek popołudniu, w pozostałe dni jest do południa. mnie to odpowiadało bo na wizytę która jest o wyzanczonej godzinie mogłam się nawet z pracy wyrwać. Embriolog też bardzo miła i chyba maja dość dobre lab embriologiczne. Pani embriolog powiedziała mi że np mrożone tą metodą którą oni stosują zarodki w 99% rozmrażają się żywe. ja oczywiśćie przed crio miałam starcha czy się rozmrożą dlatego o to dopytywałam. Jesli mogę Ci w czymś jeszcze pomóc to nie ma sprawy.:-)
No bo tak jakoś że tam jest tyle nowych dziewczyn że nie umiem się odnaleźć.Witaj Sony, a Ty się tutaj chowasz? A do nas na inseminacyjny to już nie zaglądasz do starych koleżanek:-)
Masz już wytyczne z klinki? tzn jakie badania, jaki protokół itd
Mam zrobić świeże badania hormonów i będę szła długim protokołem i niskie dawki dostanę bo mam AMH 5,4 więc wskazuje na PCO. I tyle.
Aduś16
Fanka BB :)
Lawendowy w Invikcie mialam duzo badan na samym początku łącznie z genetyką, teraz immuno ale tak myśle ze skoro brałaś encorton i clexan to nie wydaje mi sie ze u Ciebie to było problemem bo te leki by temu zaradziły raczej. Może w innej klinice powinni Cie stymulować innymi lekami, rozważyć rozwój do blastocysty.. a twój M? w Invikcie np robią FAMSI jest jeszcze lepsze od IMSI
Magdalena Wawa przykro mi bardzo, u mie bylo podobnie 3dpt malutki przyrost i do 10 dpt spadek do 2... Prof tłumaczy to genetyką ale napewno wśród pozostałych 3 blastek są te właściwe, 5 blastocyst to bardzo dobry wynik , ja mialam 3 z 7 zaplodnionych i lekarze mówią ze to b.dobrze więc co dopiero u Ciebie..
Gotadora jak tam wizyta ?? czekam na wiadomosc
Roxi przykro mi bardzo.. moze sprobuj nastepnym razem dwa zarodki, to dwa razy większa szansa..
Magdalena Wawa przykro mi bardzo, u mie bylo podobnie 3dpt malutki przyrost i do 10 dpt spadek do 2... Prof tłumaczy to genetyką ale napewno wśród pozostałych 3 blastek są te właściwe, 5 blastocyst to bardzo dobry wynik , ja mialam 3 z 7 zaplodnionych i lekarze mówią ze to b.dobrze więc co dopiero u Ciebie..
Gotadora jak tam wizyta ?? czekam na wiadomosc
Roxi przykro mi bardzo.. moze sprobuj nastepnym razem dwa zarodki, to dwa razy większa szansa..
Doniemika
Aktywna w BB
cześć dziewczyny, tak mi przykro że tak zły czas na forum..listopad miał być dla nas radosny..
Magdalena, Sylwia, Roxii - bardzo mi przykro...przytulam Was bardzo mocno!!!
nie nadrobię wszystkiego co napisałyście, źle się czuję i po pracy od razu kładę się spać.. cała spuchłam i czuje się du**..pisałam do lekarza i podobno to efekt odstawienia Medrolu który występuje rzadko,no ale jak zwykle do mnie się przyplątał tak więc mam go znowu brać i odstawiać powoli..
Trzymajcie się Kobietki, mam nadzieję że zła forumowa passa w końcu minie..
miłego wieczoru!
Magdalena, Sylwia, Roxii - bardzo mi przykro...przytulam Was bardzo mocno!!!
nie nadrobię wszystkiego co napisałyście, źle się czuję i po pracy od razu kładę się spać.. cała spuchłam i czuje się du**..pisałam do lekarza i podobno to efekt odstawienia Medrolu który występuje rzadko,no ale jak zwykle do mnie się przyplątał tak więc mam go znowu brać i odstawiać powoli..
Trzymajcie się Kobietki, mam nadzieję że zła forumowa passa w końcu minie..
miłego wieczoru!
reklama
Podziel się: