reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Agapl, dzięki, jutro dopytam. Ale w Invimedzie podają tylko 2-dniowe zarodki.
Ogromne gratulacje.Aż mi głupio w zaistniałej sytuacji , ale.....
U nas wszystko gra. Wszystkie markery są ok, wyniki testu PAPPA za tydzien, ale powinno być ok. Teraz wizyta na nfz 19.11- tylko po skierowania na badania i wizyta z USG 30.11 Płeć- niestety....nie chciała wziąć odpowiedzialności, bo się źle ułożyło, także nie tym razem, może 30.11 się coś uda podejrzeć. A tu prezent
Przykro mi.Co do mnie, ehhh, chciałoby się zacytować Budkę Suflera "znowu w życiu mi nie wyszło". Wynik 0 rozwiał wszelkie moje wątpliwości.
Witam nowe forumowiczki.Cześć dziewczyny. Jestem tu nowa. Tak jak wy zmagam się z przeciwnościami żeby w końcu zajść w upragnioną ciążę. Miałam mój pierwszy transfer, dwóch ślicznych zarodków 9.11. Teraz czekam do 20.11 żeby zrobić test. Trzymam kciuki za wszystkie które się nadal starają i składam gratulację tym które zobaczyły już wymarzony wynik na teście.
No i już oficjanie potwierdzam, wynik negatywny...:---( teraz czas sie pozbierać i wrócic do rzeczywistości, co nie bedzie proste, ale jakie mam inne wyjście?...
Trzymam za Was kochane mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i dziekuję za Wasze
Ja również muszę przyłączyc się do tej części która nie ma się czym pochwalić - kanał nad kanały. Beta 3.Lekarz kazał odstawić wszystkie leki:-(
Przykro mi dziewczyny, że jednak się nie udało. Nie to chciałam usłyszeć od was. Kur... jego mać. Wściekła jestem na to życie, że nas tak traktuje.
Magdalena_wawa
Aktywna w BB
Agapl, dzięki, jutro dopytam. Ale w Invimedzie podają tylko 2-dniowe zarodki.
Dziewczyny w warszawskiej Invicie podaja 5 dniowe
Cześć dziewczynki. Właśnie wróciłam z pracy i raczej nie nadrobię całego dnia ale z tego co wyłapałam to raczej dalej tu niezbyt fajnie.
Lesna ,Lotinda , Sznurki witajcie na forum.
Roxii bardzo mi przykro:-( tak bardzo wierzyłam że jednak się udało. Magdalena nie mam już słów to wszystko jest takie nie sprawiedliwe. Dziewczynki bądźcie silne, wiem że jestescie. W końcu się uda.
Lawendowy dumna jestem z ciebie. Dobrze że masz plan i się nie poddajesz. W końcu twoje starania zostana nagrodzone.
Alegoria będzie dobrze, beta rośnie a to najważniejsze. trzymam za następną wizytę:-).
Lesna ,Lotinda , Sznurki witajcie na forum.
Roxii bardzo mi przykro:-( tak bardzo wierzyłam że jednak się udało. Magdalena nie mam już słów to wszystko jest takie nie sprawiedliwe. Dziewczynki bądźcie silne, wiem że jestescie. W końcu się uda.
Lawendowy dumna jestem z ciebie. Dobrze że masz plan i się nie poddajesz. W końcu twoje starania zostana nagrodzone.
Alegoria będzie dobrze, beta rośnie a to najważniejsze. trzymam za następną wizytę:-).
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: