sssurykatka
Fanka BB :)
To daj znać koniecznie jak tam przyrostTo wynik z wczoraj trochę się boje już wariuje bo cały tydzień w domu leże mam fizyczną pracę i jestem na l4.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To daj znać koniecznie jak tam przyrostTo wynik z wczoraj trochę się boje już wariuje bo cały tydzień w domu leże mam fizyczną pracę i jestem na l4.
Czy ktoś z was bierze też luteine 3*2 dopochwowo -ja jestem jakoś wzdęta od tego czy to normalne bo już nie pamiętam a ostatnio brałam do 3 miesiącaTo wynik z wczoraj trochę się boje już wariuje bo cały tydzień w domu leże mam fizyczną pracę i jestem na l4.
I ja też czekamTo czekam z niecierpliwością na super mega wieści [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji8][emoji3590][emoji3590]
Ja tak zawsze mam po luteine i też zawsze 3x2Czy ktoś z was bierze też luteine 3*2 dopochwowo -ja jestem jakoś wzdęta od tego czy to normalne bo już nie pamiętam a ostatnio brałam do 3 miesiąca
Teraz wizyta w klinice i mam nadzieję że dostanę zielone światło. Tak bardzo bym chciała transfer przed świętami. Mąż jest trochę wystraszylas i próbuje że mną rozmawiać czy chce przed samymi świętami fyndowac sobie tyle nerwów. Ale wie że nic nie wskora bo nie ma siły która by mnie nie zatrzymałaUff nareszcie! To do boju kochana [emoji110][emoji110]
Teraz wizyta w klinice i mam nadzieję że dostanę zielone światło. Tak bardzo bym chciała transfer przed świętami. Mąż jest trochę wystraszylas i próbuje że mną rozmawiać czy chce przed samymi świętami fyndowac sobie tyle nerwów. Ale wie że nic nie wskora bo nie ma siły która by mnie nie zatrzymała
Nawet spoko. Wiadomo ze szalu z tym cisnieniem nie ma. Ale czuje sie lepiej [emoji58]Dziekuje zastosuje sie[emoji4] pomaga Ci?
No z biletem do KRK to mi się nie opłacaW diagnostyce w Krk masz po 32.50
Tylko pewnie z wawy daleko