sssurykatka
Fanka BB :)
Między 10 a 14. O 9 mam dzwonić.O której? [emoji848] [emoji3590][emoji3590][emoji110][emoji110]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Między 10 a 14. O 9 mam dzwonić.O której? [emoji848] [emoji3590][emoji3590][emoji110][emoji110]
To czekam z niecierpliwością na super mega wieści [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji8][emoji3590][emoji3590]Między 10 a 14. O 9 mam dzwonić.
Dziękuję Ci bardzo, Twoje kciuki są magiczne! Postaram się jutro pokazać Wam piękne dwie surykatkiDziewczyny podpowiedzcie proszę, bo rano jadę robić badanie glukozy i insuliny. Chcę jeszcze dokładniej sprawdzić temat insulioopirności. Popołudniu mam wizytę u diabetologa. Ktoś pisał, że można zrobić do tego jeszcze jedno badanie - kortyzol. Dobrze pamiętam? Czy jeszcze coś radzicie machnąć?
@sssurykatka ja Ci powiem, że mi kciuki odpadną w końcu Już chcemy zobaczyć sssurykaciątka
@anielka0612 w sumie masz taki podstawowy zestaw badań. Ale Dr Paśnik podchodzi indywidualnie do każdego i całkiem możliwe, że część badań będzie niepotrzebnych albo jeszcze Ci coś dorzuci.
O to łajzy....u nas taniej.Synevo Warszawa 45.....
Nie wiem dokładnie ale moja ginekolożka zaleciła branie progesteronu do 20 tc.Wasnie nie robilam tego progesteronu, musze sie przejechac na niego tylko mam godizne do polskieho labu do londynu wiec dopiero w piatek dam rade. Wzielam juz lutinus, moze jeszcze pare dni go wezme 1-1-1, a pozniej znowu sprobuje na 1-1. Duphaston biore tez 1-1-1. Kurcze myslalam, ze lozysko juz na tym etapie bedzie produkowac progesterom, a w ktorym tygodniu jest w pelni rozwiniete lozysko?
Kochana ale ty masz z tym progesteronem. No niby łożysko już w 16 tyg produkuje i nie trzeba się dodatkowo suplementowac.Wasnie nie robilam tego progesteronu, musze sie przejechac na niego tylko mam godizne do polskieho labu do londynu wiec dopiero w piatek dam rade. Wzielam juz lutinus, moze jeszcze pare dni go wezme 1-1-1, a pozniej znowu sprobuje na 1-1. Duphaston biore tez 1-1-1. Kurcze myslalam, ze lozysko juz na tym etapie bedzie produkowac progesterom, a w ktorym tygodniu jest w pelni rozwiniete lozysko?
.No w końcu przysłali mi wyniki płodowego DNA i wszystko ok. ryzyko 1:10000. Płeć żeńska
Jak zwykle wiecie o wszystkim pierwsze. Miłego dnia dziewczynki idę na kawkę.
Motylku rozumiem Cie doskonale [emoji4] ja jestem przeszczesliwa ze bedziemy miec Igorka, kocham go juz calym sercem i zapewne, gdy sie urodzi nie bede mogla sobie wyobrazic zycia bez niego, ale nie ukrywam, ze corka to moje skryte marzenie [emoji7] mam nadzieje, ze w przyszlosci wciaz do spelnienia [emoji4]Właśnie to dowód na to że niska beta nie świadczy o płci Bardzo się cieszę bo w rodzinie męża, tej najbliżej, sami chłopcy. On ma dwóch braci, jego brat dwoch synow itd. Kocham swojego synka ale tym razem z wielką radością przywitam na świecie dziewczynkę.