reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@anielka0612 w sumie masz taki podstawowy zestaw badań. Ale Dr Paśnik podchodzi indywidualnie do każdego i całkiem możliwe, że część badań będzie niepotrzebnych albo jeszcze Ci coś dorzuci.
Bardzo dziękuję za odpowiedź:) Czyli chyba najlepiej byłoby od razu uderzyć do Niego i zrobić te badania, które On mi zleci:cool2: Tylko szkoda, że pewnie w tym roku już nie uda mi się do niego dobić:([/QUOTE]
Próbuj dzwonić do APC, bo czasami tam się zwalniają terminy z dnia na dzień. Mi się tak udało dostać. Zaglądaj też tutaj, bo dziewczyny oddają nieraz terminy do Docenta. Z tych tańszych badań możesz sobie coś wcześniej zrobić. Będą już jakieś podstawy do rozmowy na wizycie. Nie wszystkie badania zrobisz w każdym labie, niektóre trzeba poszukać.

Witam jestem tu nowa
9 inseminacji
1 invitro nieudane plamienie 6 dzień po crio
2 invitro córeczka 3 latka
Zaczynam odnowa jestem po crio 5 dniowa blastocysta w 10 dniu hcg 141 powtórze jeszcze jutro co myślicie
Gratuluję i zazdroszczę, moja beta w 15 dpt 124.
Zapowiada się bardzo dobrze, trzymamy kciuki za przyrosty

Cześć dziewczyny. Dziękuję tym, które trzymały kciuki. Niestety moja beta po wczorajszym wzroście, dziś spadła o połowę, po 6 latach starań los dał mi dokładnie 7 dni szczęścia, tydzień temu Pani dr nam gratulowala ciąży a dziś już jej nie ma. Brak mi słów

Cześć dziewczyny. Dziękuję tym, które trzymały kciuki. Niestety moja beta po wczorajszym wzroście, dziś spadła o połowę, po 6 latach starań los dał mi dokładnie 7 dni szczęścia, tydzień temu Pani dr nam gratulowala ciąży a dziś już jej nie ma. Brak mi słów
Bardzo mi przykro [emoji17][emoji17]

reklama
Do góry