reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny. Dziękuję tym, które trzymały kciuki. Niestety moja beta po wczorajszym wzroście, dziś spadła o połowę, po 6 latach starań los dał mi dokładnie 7 dni szczęścia, tydzień temu Pani dr nam gratulowala ciąży a dziś już jej nie ma. Brak mi słów
Malinka, przykro bardzo, bardzooooo. Sama to przeżywałam 3 razy - 8 lat starań, 3 ciąże tylko dzięki ivf i jak dotąd same porażki.
ALE, że my silne babki jesteśmy to broni nie składamy, walczymy dalej!!

reklama
Drogie, czy któraś z Was poronila i miała lyzeczkowanie? Kiedy podchodzilyscie po tym do kolejnej stymulacji i transferu?
Mialam lyzeczkowanie na poczatku marca tego roku. Zalecona przez mojego lekarza przerwa przed kolejnym transferem to 3 miesiace. W polowie czerwca mialam kolejny, tym razem udany transfer [emoji4]

Teraz wizyta w klinice i mam nadzieję że dostanę zielone światło. Tak bardzo bym chciała transfer przed świętami. Mąż jest trochę wystraszylas i próbuje że mną rozmawiać czy chce przed samymi świętami fyndowac sobie tyle nerwów. Ale wie że nic nie wskora bo nie ma siły która by mnie nie zatrzymała :)

Super!!! To trzymamy kciuki za grudzien :)

Kochana ale ty masz z tym progesteronem. No niby łożysko już w 16 tyg produkuje i nie trzeba się dodatkowo suplementowac.
A jesteś przekonana, że to od progesteronu to plamienie? Może się znowu podrażnilas?

Moja lekarka nie była zadowolona, że jeszcze biorę Duphaston także już po 1 do końca tego tygodnia i tyle. Mówiła że karmie tym duphastonem mojego polipa... [emoji85]

No masakra, same stresy z tym progesteronem ale widac u mnie trzeba dluzej. Poczekam ze 2 dni i znowu sprobuje odstawic ta 1 tabletke. A jak beda dalej takie akcje to na progesteron pojade,.zreszta moze nawet w piatek pojade jak mi sie uda tylko wiesz jaka to u nas misja [emoji86] jak narazie dobilam sie tym lutinusem i jest czysto. Dzieki wszystkie kochane za rady [emoji173]️

Miło cię widzieć na forum. Jak cykle po łyżeczkowaniu? Mi kiedyś zapowiedzieli że pół roku przerwy.
Musiałam się pozbierać po poronieniu :( no wlasnie się zastanawiamy kiedy podchodzić... Okres bardzo szybko się pojawił, po 2tyg jak skończyło się krwawienie po lyzeczkowaniu, w dzień kiedy powinien wystapic. Czuję się w sumie już dobrze. Ale nie wiem czy grudzień to nie za szybko

reklama
No masakra, same stresy z tym progesteronem ale widac u mnie trzeba dluzej. Poczekam ze 2 dni i znowu sprobuje odstawic ta 1 tabletke. A jak beda dalej takie akcje to na progesteron pojade,.zreszta moze nawet w piatek pojade jak mi sie uda tylko wiesz jaka to u nas misja [emoji86]
No wiem niestety misja na maxa.
Tylko ty wiesz Mieciu jakie wartości tego progesteronu są ok dla Ciebie, bo jak wiemy nie wszystkie leki wychodzą z krwi? Ale pewnie po tych wszystkich badaniach to masz już odniesienie.

Do góry