reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana ale ty masz z tym progesteronem. No niby łożysko już w 16 tyg produkuje i nie trzeba się dodatkowo suplementowac.
A jesteś przekonana, że to od progesteronu to plamienie? Może się znowu podrażnilas?

Moja lekarka nie była zadowolona, że jeszcze biorę Duphaston także już po 1 do końca tego tygodnia i tyle. Mówiła że karmie tym duphastonem mojego polipa... [emoji85]

Witam jestem tu nowa
9 inseminacji
1 invitro nieudane plamienie 6 dzień po crio
2 invitro córeczka 3 latka
Zaczynam odnowa jestem po crio 5 dniowa blastocysta w 10 dniu hcg 141 powtórze jeszcze jutro co myślicie

Witam jestem tu nowa
9 inseminacji
Zaczynam odnowa jestem po crio 5 dniowa blastocysta w 10 dniu hcg 141 powtórze jeszcze jutro co myślicie
Bardzo ładnie!! :) Ta beta z dzisiaj? Jeśli tak to powtórz w piątek, jutro nie ma większego sensu :)

Witam jestem tu nowa
9 inseminacji
Ja myślę, że bardzo dobrze się zapowiada. Gratulacje. Niech beta rośnie. Fajnie, że się tak udało szybciutko. Też mam córeczkę 3 latka i dopiero za 4 razem udało się crio pry drugim podejsciu jak staraliśmy się o rodzeństwo. Obecnie mamy 16tc.

Witamy w naszej grupie.

Witam jestem tu nowa
9 inseminacji
Witaj, gratuluje pięknej bety!
Powtórz w piątek, dzień po dniu nie ma sensu. Powodzenia :)

reklama
Do góry