reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

U mnie po wizycie. Dzis 23dpt. Z moich amatorskich wyliczen to jest 6+0.
Pecherzyk jest w macicy, ladny, dobrej wielkosci. Zarodka nie widac jeszcze ale doktor mowi ze jest jak najbardziej ok. Mam przyjść za 2 tyg zeby juz serce bylo na 100%. Zobacz załącznik 915824
Boziu @Kurcia jesteś w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
U mnie po wizycie. Dzis 23dpt. Z moich amatorskich wyliczen to jest 6+0.
Pecherzyk jest w macicy, ladny, dobrej wielkosci. Zarodka nie widac jeszcze ale doktor mowi ze jest jak najbardziej ok. Mam przyjść za 2 tyg zeby juz serce bylo na 100%. Zobacz załącznik 915824
No sie nie moglam doczekac❤❤❤ ej Ty grubasie❤❤❤ nie zdziwilabyn sie jakby juz jutro lub za 2 dni byl widoczny zarodek bo ja dzień przed tym jak widzialam serduszki bylam na ip z plamieniem i tam tylko pęcherzyk ciążowy

Niestety, kochane, nie mam dobrych wieści...
słaby przyrost 13 dpt 84 mIU/ml, w 11 było 63 mIU/ml
także chyba koniec mojego krótkiego snu :(
lekarka jeszcze daje nadzieję, nie odstawiam leków, ale to byłby prawdziwy cud...

Akatombo fakt slaby przyrost, ale takie sytuacje tez sie zdarzaly takze trzymamy jeszcze kciuki za srode, kto wie co sie stanie. [emoji110]

U mnie jesli zmiany sa male to sie ich nie ruszs. Ja mialam 2 cysty czekoladowe po 4cm kazda. Nie ruszali ich. Trraz 3 lata pozniej sa tam nadal i maja po 1cm.
Oj w Bocianie mają politykę czyszczenia problemów. Dr P. dopuścił mnie z mięśniakiem do stymulacji i zapowiedział że tylko raz. Potem jak był na urlopie dr M. krzywił się że co to ma być itd. Jak widać mięśniak i to rosnący do wewnątrz jakoś specjalnie nie przeszkodził.

Niestety, kochane, nie mam dobrych wieści...
słaby przyrost 13 dpt 84 mIU/ml, w 11 było 63 mIU/ml
także chyba koniec mojego krótkiego snu :(
lekarka jeszcze daje nadzieję, nie odstawiam leków, ale to byłby prawdziwy cud...

Przyrost nie powala ale jednak jest. Zrób kolejna weryfikację w środę, mocne kciuki za ciebie! I wiem że łatwo się pisze ale postaraj się nie zwariować do środy...

reklama
Dziękuję dziewczyny, zakładam wersję, że bliźniaki. I nie myślę przez 2 dni :) Może po usg do durnego łba dojdzie, że trzeba się cieszyć...

Surykatko to sa male surykaciatka rajdowcy, dali po gazie!!!!
IMG_1858.JPG
[emoji7][emoji7][emoji7][emoji86]

Załączniki

• IMG_1858.JPG
    IMG_1858.JPG
    68,6 KB · Wyświetleń: 519
Do góry