Boziu @Kurcia jesteś w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!U mnie po wizycie. Dzis 23dpt. Z moich amatorskich wyliczen to jest 6+0.
Pecherzyk jest w macicy, ladny, dobrej wielkosci. Zarodka nie widac jeszcze ale doktor mowi ze jest jak najbardziej ok. Mam przyjść za 2 tyg zeby juz serce bylo na 100%. Zobacz załącznik 915824
reklama
Forget-me-not...
Fanka BB :)
I tego się trzymaj[emoji4] Wiem że to nie jest łatwe ale nie zamartwiaj sie na zapas, masz piękny wynik. JEST DOBRZE!!! i oby tak dalej...Dziękuję dziewczyny, zakładam wersję, że bliźniaki. I nie myślę przez 2 dni Może po usg do durnego łba dojdzie, że trzeba się cieszyć...
dżoasia
Supeeer!! Trzaskalas bete??U mnie po wizycie. Dzis 23dpt. Z moich amatorskich wyliczen to jest 6+0.
Pecherzyk jest w macicy, ladny, dobrej wielkosci. Zarodka nie widac jeszcze ale doktor mowi ze jest jak najbardziej ok. Mam przyjść za 2 tyg zeby juz serce bylo na 100%. Zobacz załącznik 915824
misis188
No sie nie moglam doczekac❤❤❤ ej Ty grubasie❤❤❤ nie zdziwilabyn sie jakby juz jutro lub za 2 dni byl widoczny zarodek bo ja dzień przed tym jak widzialam serduszki bylam na ip z plamieniem i tam tylko pęcherzyk ciążowyU mnie po wizycie. Dzis 23dpt. Z moich amatorskich wyliczen to jest 6+0.
Mieciu85
Niestety, kochane, nie mam dobrych wieści...
słaby przyrost 13 dpt 84 mIU/ml, w 11 było 63 mIU/ml
także chyba koniec mojego krótkiego snu
lekarka jeszcze daje nadzieję, nie odstawiam leków, ale to byłby prawdziwy cud...
Akatombo fakt slaby przyrost, ale takie sytuacje tez sie zdarzaly takze trzymamy jeszcze kciuki za srode, kto wie co sie stanie. [emoji110]
sssurykatka
motylek24
Oj w Bocianie mają politykę czyszczenia problemów. Dr P. dopuścił mnie z mięśniakiem do stymulacji i zapowiedział że tylko raz. Potem jak był na urlopie dr M. krzywił się że co to ma być itd. Jak widać mięśniak i to rosnący do wewnątrz jakoś specjalnie nie przeszkodził.U mnie jesli zmiany sa male to sie ich nie ruszs. Ja mialam 2 cysty czekoladowe po 4cm kazda. Nie ruszali ich. Trraz 3 lata pozniej sa tam nadal i maja po 1cm.
Mieciu85
U mnie po wizycie. Dzis 23dpt. Z moich amatorskich wyliczen to jest 6+0.
Kurcia superrrr bedzie pisklak!!![emoji173]️
ilmenau
Niestety, kochane, nie mam dobrych wieści...
słaby przyrost 13 dpt 84 mIU/ml, w 11 było 63 mIU/ml
także chyba koniec mojego krótkiego snu
lekarka jeszcze daje nadzieję, nie odstawiam leków, ale to byłby prawdziwy cud...
Przyrost nie powala ale jednak jest. Zrób kolejna weryfikację w środę, mocne kciuki za ciebie! I wiem że łatwo się pisze ale postaraj się nie zwariować do środy...
reklama
Mieciu85
Dziękuję dziewczyny, zakładam wersję, że bliźniaki. I nie myślę przez 2 dni Może po usg do durnego łba dojdzie, że trzeba się cieszyć...
Surykatko to sa male surykaciatka rajdowcy, dali po gazie!!!!
Załączniki
Podziel się: