reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Nie zawsze wychodzi tak jak bysmy chcialy, w naszym przypadku ciagle pod górkę... ale trochę sie zawiodlam bo przy pierwszej probie w uk mialam 8 ladnych 3niowych zarodkow a pozniej tylko 1 ladna blastka z tego zostala. I dlatego sie zdecydowalam na dobra klinike z dobrym laboratorium. Byly plany ze bedzie ich wiecej i dr zaproponowala embrioskop i mieli trzymac do 5 doby żeby zobaczyc jak sie rozwijają ale ze wkoncu zostaly tylko 3 to juz nie trzymali do blastk.
Ja tez juz sie balam ze zostane z niczym.
Na razie odłożyłam transfer na styczeń i musze wierzyc że chociaz jeden z nich zostanie ze mną.
U Ciebie tez widzę że raz obawy ze beta za wysoko, teraz krwiak... Ciągłe obawy....
Życzę żeby sie juz wszystko uspokoilo i tylko dobrze układało [emoji4]
I dziekuje za odp
Będę trzymac kciuki. To zawsze 3 szanse!

reklama
Witam
Bardzo dawno mnie tu nie było choć czasami podczytuje z doskoku i bardzo się cieszę że parę znajomych mi nicków jest już szczesliwymi mamusiami lub w ciąży, a za resztę trzymam kciuki dżoasia kciuki nieustające.

Mam do oddania jakby któraś potrzebowała
Fragmin 5000 j.m - 7 zastrzyków przeciwzakrzepowy
dostawałam w Gyn centrum
Encorton 10 mg - całe opakowanie plus drugie prawie całe

Ostatnia edycja:
@Mieciu85 Wiesz moje amh jest bliskie zeru wiec pewnie dlatego nie ma rewelacyjnych rezultatów może na kuzynkę zadziała lepiej . Czytałam na innym forum ze dziewczyna z amh 0.01 po mezo zaszła w naturalna ciąże ,Także widzisz organizm organizmowi nie równy .
Co do kliniki to chyba wrócę do invimedu , maja pakiet z gwarancja 3 zarodków . Nie wiem czy ro dobra opcja ale aż tak nie zagłębiam się jeszcze w temat bo chce trochę od tego odpocząć .
Bedziemy jechac na jednym wozku. Po nowym roku jak nie uda sie z ostatnim mrozakiem tez kd wybieram i o invomedzie czytalam. Bralabys opcje z mrozonych jakeczek czy swiezych? Moje amh przed ostatnia stymulacja 0.29

Witam
Bardzo dawno mnie tu nie było choć czasami podczytuje z doskoku i bardzo się cieszę że parę znajomych mi nicków jest już szczesliwymi mamusiami lub w ciąży, a za resztę trzymam kciuki dżoasia kciuki nieustające.

Mam do oddania jakby któraś potrzebowała
Fragmin 5000 j.m - 7 zastrzyków przeciwzakrzepowy
dostawałam w Gyn centrum
Encorton 10 mg - całe opakowanie plus drugie prawie całe
Kochana dziękuję :) :*
A co u Ciebie? Jak się czujesz?? :)
@edloteh się pewnie połakomi na encorton ;)

reklama
Cieszę się ze nie będę sama z tym wszystkim . Nie wiem ... chyba xe świeżych lepiej ale wtedy trzeba zsynchronizować cykl dawczyni z naszym i nie wiem czy nie szybciej będzie wziac mrożonych . Chce zobaczyć co mi powiedzą . A Ty jakie myślałaś wziac ?

Do góry