reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@ anett96Cieszę się ze nie będę sama z tym wszystkim . Nie wiem ... chyba xe świeżych lepiej ale wtedy trzeba zsynchronizować cykl dawczyni z naszym i nie wiem czy nie szybciej będzie wziac mrożonych . Chce zobaczyć co mi powiedzą . A Ty jakie myślałaś wziac ?

reklama
Cieszę się ze nie będę sama z tym wszystkim . Nie wiem ... chyba xe świeżych lepiej ale wtedy trzeba zsynchronizować cykl dawczyni z naszym i nie wiem czy nie szybciej będzie wziac mrożonych . Chce zobaczyć co mi powiedzą . A Ty jakie myślałaś wziac ?
Zawsze możecie wystymulować dawczynię, zapłodnić komórki i zamrozić zarodki, a Ty na spokojnie przygotujesz się do transferu jak będziesz gotowa na tip top :)
Powtarzałaś badanie amh? Udało się jakoś pobudzić jajniki?

Właśnie wróciłam ze strzelnicy :) to teraz tak jak mi podpowiadalyscie ciepła kąpiel i zimne pifffko :) ja chyba nie dostanę w tym miesiącu okresu a tak chciałam transferowac przed świętami :(

Cieszę się ze nie będę sama z tym wszystkim . Nie wiem ... chyba xe świeżych lepiej ale wtedy trzeba zsynchronizować cykl dawczyni z naszym i nie wiem czy nie szybciej będzie wziac mrożonych . Chce zobaczyć co mi powiedzą . A Ty jakie myślałaś wziac ?
Wbrew pozorom cala synchronizacja nie jest taka zla i dluga. Najdluzej czekasz na dawczynie. Kazda powazna klinika bedzie Ci proponowala pierwszy transfer na swiezych , najlepiej rokujacych blastocystach. Balwanki zostaw sobie do kryo. Przez te cala procedure masz ladnie przygotowany organizm do transferu. To tak moim zdaniem.

Wbrew pozorom cala synchronizacja nie jest taka zla i dluga. Najdluzej czekasz na dawczynie. Kazda powazna klinika bedzie Ci proponowala pierwszy transfer na swiezych , najlepiej rokujacych blastocystach. Balwanki zostaw sobie do kryo. Przez te cala procedure masz ladnie przygotowany organizm do transferu. To tak moim zdaniem.

Ni wlasnie w invikcie mnie postraszyli ze nawet rok można czekać( mieli blondynkę z brązowymi oczami i podobno tyle czekała ) ... na całe szczęście nie mam jakiejś szczególnej urody wiec wydaje mi się ze nie powinno być problemu .
Co znaczy mieć ładnie przygotowany organizm ??

reklama
@dżoasia pytałam Cz. jak u niej z konsultacjami to powiedziała, że wg grafiku i czy chcę zmienić prowadzącego, że pytam, w rejestracji też pani była zdziwiona żeby Cz miała nie konsultować, więc jakiś zonk
U mnie nadal torbiel, więc du..pa, mam jeszcze tydzień poczekać i kolejne usg, kurde a to decyzja o in vitro miała być trudna ehhh, a to od początku pod górkę

Do góry