reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lawendowy Sen super,że udało Wam się wygrać skuter, szkoda go odsprzedawać, widziałam fotki takiego wygląda fajowo, ja niestety nie umiem takim jeździć, z pewnościa znajdzie się na niego chętny ...

kurcze, nadal nie mogę uwierzyć,że Ci się nie udało,że Adze się nie udało,że Roxii nie wyszedł test... to nie tak miało być...:-(

Gotadora, taki pechowy dzień.
A dzisiaj mija 25 rocznica narodzin pierwszego dziecka z IVF.
Myślałam, że będę miała dla Was i dla siebie dobrą wiadomość.

Ciekawe co tam u Sylwii i Alegorii??? Może one poprawią dzisiejsze statystyki:-D

To nie tak mialo byc niestety, Wasze negatywne wyniki bardzo mnie przygnebily przede wszystkim dlatego, ze wiem co przezywacie, wiem jak ciezko sie po tym pozbierac, wiem jak ciezko jest z tym zyc, bo tego z pamieci sie wymazac nie da, do tego jeszcze strach co bedzie dalej, czasami myslalam, ze chcialabym pojsc do kogos kto mi na 100% powie czy kiedys mi sie to uda, bo w takich dniach jak dzis trace wiare. Mysle o Was.

no właśnie, coś się nie odzywają...

ja jutro na te badania, dzwoniłam do recepcji spytać do której godz. powinnam się pojawić i czy mam być na czczo... powiedziała,że do 11stej i że nie muszę być na czczo, ale jakoś mam obawy czy faktycznie mogę, jeść nie muszę, ale kawusię to lubie z rana wypić, no jakoś się przemęcze te 150 km bez niej

Zgodnie z planem dziś zaliczylam pierwsza wizytę po transferze i pozytywnych betach. Mamy jeden pecherzyk ciazowy, 9 mm, i z wyliczeń wynika, że to 5t2d. Po stymulacji zostały mi 2 spore torbiele, ale powinny sie wchlonac i jak powiedziała Dr mam sie nimi nie przejmować. Leki mam przyjmować dalej, w zasadzie bez zmian, do kolejnej wizyty za 2 tygodnie.
Przez najbliższe kilka dni będę w delegacji więc będę nadrabiać zaległości później ale niezmiennie trzymam kciuki.

lawendowy jak ja lubie te twoje poczucie humoru :-D nawet w takim dniu jak dzis Cie nie opuszcza, jestes nie samowita!!! Wow, udalo wam sie wygrac taki skuterek :-)? więc to jest znak że nalezy go sprzedac i środki przeznaczyć na najwiekszą wygraną twojego życia ! Powinnaś teraz dobrze przeanalizowac dostępne programy w klinikach, pozostaly by finanse na leki ale samo to da sie jakos przezyc..
Martwi mnie gdzie jest alegria i sylwia...??? co za smutny dzien :-(

reklama
Do góry