reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wiem, że jako matka jestem nie obiektywna ale jestem totalnie zauroczona tym zdjęciem. Po raz pierwszy zobaczyłam jednego z nich i czuję się jak po narodzinach Ali (wtedy nie miałam usg 3D), gdy spojrzałam w jej buźkę i przepadłam bez reszty. Teraz jest to samo. [emoji813]️ Do tej pory byli trochę abstrakcyjnymi bytami a teraz jeden z nich zyskał twarz. ;)

Jak matka takie dzieci - piękna matka piekne dzieci. Matematyka prosta. ;)))
Dbaj o siebie kochana i trzymam kciuki ze wyniki szybko do góry pójdą ;)

Dziewczyny ja robiłam test byłam też u gina ciąży nie ma:( ale jest czysto i nie ma torbieli. Powiedzcie proszę jak to u was jest w którym dniu cyklu mialyscie criotransfer?

Dziewczyny ja robiłam test byłam też u gina ciąży nie ma:( ale jest czysto i nie ma torbieli. Powiedzcie proszę jak to u was jest w którym dniu cyklu mialyscie criotransfer?
Przykro mi,że jednak nie było niespodzianki. :( Ja miałam w 10 wizytę kontrolną,a w 17 dc criotransfer.

reklama
Do góry