Margit2018
Fanka BB :)
Która zobaczyła betę ponad 700Prawdziwa surykatka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Która zobaczyła betę ponad 700Prawdziwa surykatka.
Czyli jak na sztucznym to zawsze tak długo trzeba czekać?24 ale ja mam PCo wiec u mnie wszystko na sztucznym.
Wszystko dobrze nie przejmuj się nawet przez chwilę nie pomyślałam że zaciazylam... Od czego zależy którego dnia crio? Od grubości endometrium?Przykro mi,że jednak nie było niespodzianki. Ja miałam w 10 wizytę kontrolną,a w 17 dc criotransfer.
Dokładnie. Dzieci są bardziej realne. Może mam coś z głową, ale czasem niedowierzam, że jestem w ciąży.Ładne imionka wybraliście i dzidziak śliczny z tą łapeczką... trochę bardziej się wierzy po takich zdjęciach
ja też i emek tak samo - niby wie, że się ma troszczyć o mnie ale dzidzia jakaś odrealniona dla niego - dlatego zawsze zabieram go na usg, każę głaskać brzuszek żeby czuł kopniaczki - nawet na szkołę rodzenia zaciągnęłam... jak się pobawił w kąpanie lalki to od razu mu się jakoś ta nasza Alicja urealniła... jeszcze 3 miesiące i będzie wogóle realna z nami nie mogę się doczekaćDokładnie. Dzieci są bardziej realne. Może mam coś z głową, ale czasem niedowierzam, że jestem w ciąży.
Ja od kilku dni czuje takie bąbelki w brzuchu, najczęściej wieczorem. W piątek byłam w teatrze i siedziałam dość blisko sceny i jak aktor zakrzyknal to mój Maluszek się chyba wystraszyl i się poruszył
Raz też w nocy budziłam mojego, żeby położył rękę bo Maluszek był dość aktywny ale zanim mój skumal o co chodzi to dziecko się znudziło i poszło spać. Ale generalnie czuje tak 1-2 razy dziennie i to mnie bardzo uspokaja
U mnie tez 17tc leci i od jakiegoś tygodnia czuje ruchy regularnie. Ale bardzo delikatne. Acz kolwiek nie mam już wątpliwości ze to jest to! Wczoraj nawet mój mężu mówi ze poczuł.. no głównie to rano i wieczorem
Ale mi narobilas smaka na mandarynki... mniam
Dzidziś się rusza cały czas tylko jeszcze nie jest zbyt silny poczekaj jeszcze z tydzień i poczujesz na pewnoJa tonami mandarynki ostatnio, moze tez dlatego zeby mietka do ruchow zmotywowac.
Dzidziś się rusza cały czas tylko jeszcze nie jest zbyt silny poczekaj jeszcze z tydzień i poczujesz na pewno
Nie, stanęło na Józefie i Ziemowicie.