Ale piekny. A jakie imie wyjatkowe.Jestem po wizycie. Jednemu synusiowi dr zrobił zdjęcie w 3D a drugi nie chciał buzi pokazać. Z dziećmi wszystko jest ok. Jeden waży 718 gramów a drugi 741 gramów.
Przedstawiam Paniom Ziemowita.
reklama
Justin87
Fanka BB :)
Tatuś wymyślił. Odpuściłam Teosia.Ale piekny. A jakie imie wyjatkowe.
sssurykatka
Justin87
Prawdziwa surykatka.O boze @sssurykatka ale masz avatar. Poplułam sie![]()
ilmenau
Jestem po wizycie. Jednemu synusiowi dr zrobił zdjęcie w 3D a drugi nie chciał buzi pokazać. Z dziećmi wszystko jest ok. Jeden waży 718 gramów a drugi 741 gramów.
Mama, rosna ci małe przystojniaki
U
użytkowniczka v
Gość
Justynko jeszcze raz serdeczne gratulacje. Bardzo się cieszę,że Maluszki się dobrze rozwijają. Za chwilę to będą duże chłopy.Jestem po wizycie. Jednemu synusiowi dr zrobił zdjęcie w 3D a drugi nie chciał buzi pokazać. Z dziećmi wszystko jest ok. Jeden waży 718 gramów a drugi 741 gramów.
U
użytkowniczka v
Gość
Hahahahhaa, jest boski ♡♡♡♡Zajebiaszzy nie? To od @Mieciu85![]()
Ja też przy naturalnym starania miałam przepisane gluckophage bo słabo owulowalam. Po miesiącu brania miałam piękna owulacje. Badań nie musiałam robić.A to lekarz zasugerował czy Ty proponowałaś? Czy badania robiłaś?
@Beata 4 Jakieś pół roku temu przy sataraniach naturalnych poprzedni lekarz zapisał mi do stymulacji Metformax500 +clestilbegyt i po tym miałam kilka ładnych pęcherzyków, kilka mniejszych. Może teraz powinnam wspomnieć obecnemu lekarzowi, że wtedy dobrze zareagowałam na ten lek bo pobudził jajniki.
ilmenau
Zaczelas juz moze czuc jakies ruchy? Ja wczoraj zaczeam 17 tydzien i w zeszlym tygodniu po zjedzeniu siatki mandarynek raz na 100% poczulam cos ale od tego czasu nic konkretnego ze na stowe moge powiedizec, ze to mieciuPare razy zaserwowalam sobie po siacie mandarynek od tego czasu ale nic. Niby w 17 tyg jest szansa zeby juz czyc ruchy?
@ilmenau a u Ciebie jak z ruchami bo my tez na podobnym etapie? Czy tylko maly mieciu taki leniwy? [emoji12]
Ja od kilku dni czuje takie bąbelki w brzuchu, najczęściej wieczorem. W piątek byłam w teatrze i siedziałam dość blisko sceny i jak aktor zakrzyknal to mój Maluszek się chyba wystraszyl i się poruszył
Raz też w nocy budziłam mojego, żeby położył rękę bo Maluszek był dość aktywny ale zanim mój skumal o co chodzi to dziecko się znudziło i poszło spać. Ale generalnie czuje tak 1-2 razy dziennie i to mnie bardzo uspokaja
reklama
sssurykatka
Prawdziwa surykatka.
Surykatka na widok swojej bety
Powiem Wam że dzwoniłam do swojej dr i ona się oczywiście bardzo cieszy, ale też się zaniepokoiła, że tak wysoko przy 2 blastocystach... Wizyta serduszkowa 20.11. Na pęcherzykową pewnie skoczę kiedyś w tzw międzyczasie...
Podziel się: