reklama
motylek24
Fanka BB :)
Ja też czuję ruchy dziecka, choć zupełnie inaczej niż w poprzedniej ciąży. Ruchy odczuwam bardzo w dole brzucha jak leżę na plecach.Ja od kilku dni czuje takie bąbelki w brzuchu, najczęściej wieczorem. W piątek byłam w teatrze i siedziałam dość blisko sceny i jak aktor zakrzyknal to mój Maluszek się chyba wystraszyl i się poruszył
Raz też w nocy budziłam mojego, żeby położył rękę bo Maluszek był dość aktywny ale zanim mój skumal o co chodzi to dziecko się znudziło i poszło spać. Ale generalnie czuje tak 1-2 razy dziennie i to mnie bardzo uspokaja
ilmenau
Ja też czuję ruchy dziecka, choć zupełnie inaczej niż w poprzedniej ciąży. Ruchy odczuwam bardzo w dole brzucha jak leżę na plecach.
A w poprzedniej jak czulas?
A drugi jak bedzie mial bo zapomnialam...Tatuś wymyślił. Odpuściłam Teosia.
Ja na meskie trzymam Leona i Aleksandra. Nie umiem sie zdecydowac.
ilmenau
Laski,
mam prosbe ... potrzebuje maila do Pasnika
Moze mi ktoras napisac
Priv
edloteh
Laski,
mam prosbe ... potrzebuje maila do Pasnika
Moze mi ktoras napisac[emoji3590]
Poszło na pw [emoji8]
adunnnia90
Jakie 0? [emoji848]Kochana będzie piękna liczba [emoji7] [emoji110]Dobra licze ze jak jutro beta 0 to cala liste badan mnie tu przedstawisz[emoji4]
lafantynka
Ja tez właśnie bardziej w dole czuje maluchaJa też czuję ruchy dziecka, choć zupełnie inaczej niż w poprzedniej ciąży. Ruchy odczuwam bardzo w dole brzucha jak leżę na plecach.
reklama
motylek24
W poprzedniej było to na pewno wyżej i bardziej z boku. Teraz czuję bardzo bardzo w dole, może wcześniej i dlatego? W czwartek będzie 16 tc.A w poprzedniej jak czulas?
Podziel się: