reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Na mnie metformine zadziałała więc tego się trzymam i ja do tego transferu wprowadziłam, uważam że to ma sens.
A to lekarz zasugerował czy Ty proponowałaś? Czy badania robiłaś?
@Beata 4 Jakieś pół roku temu przy sataraniach naturalnych poprzedni lekarz zapisał mi do stymulacji Metformax500 +clestilbegyt i po tym miałam kilka ładnych pęcherzyków, kilka mniejszych. Może teraz powinnam wspomnieć obecnemu lekarzowi, że wtedy dobrze zareagowałam na ten lek bo pobudził jajniki.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej, hej:) coś łyso mamy jutro w kalendarzu.. to możesz mnie wpisać! Na podglądanie synusia![emoji173]️ Podziękował ;)

Zaczelas juz moze czuc jakies ruchy? Ja wczoraj zaczeam 17 tydzien i w zeszlym tygodniu po zjedzeniu siatki mandarynek raz na 100% poczulam cos ale od tego czasu nic konkretnego ze na stowe moge powiedizec, ze to mieciu ;) Pare razy zaserwowalam sobie po siacie mandarynek od tego czasu ale nic. Niby w 17 tyg jest szansa zeby juz czyc ruchy?
@ilmenau a u Ciebie jak z ruchami bo my tez na podobnym etapie? Czy tylko maly mieciu taki leniwy? [emoji12]

Witaj Ziemek! Ale z Ciebie słodziak!! ❤️Rany jakie słodkie zdjęcie !
Wiem, że jako matka jestem nie obiektywna ale jestem totalnie zauroczona tym zdjęciem. Po raz pierwszy zobaczyłam jednego z nich i czuję się jak po narodzinach Ali (wtedy nie miałam usg 3D), gdy spojrzałam w jej buźkę i przepadłam bez reszty. Teraz jest to samo. ♥️ Do tej pory byli trochę abstrakcyjnymi bytami a teraz jeden z nich zyskał twarz. ;)

Zaczelas juz moze czuc jakies ruchy? Ja wczoraj zaczeam 17 tydzien i w zeszlym tygodniu po zjedzeniu siatki mandarynek raz na 100% poczulam cos ale od tego czasu nic konkretnego ze na stowe moge powiedizec, ze to mieciu ;) Pare razy zaserwowalam sobie po siacie mandarynek od tego czasu ale nic. Niby w 17 tyg jest szansa zeby juz czyc ruchy?
@ilmenau a u Ciebie jak z ruchami bo my tez na podobnym etapie? Czy tylko maly mieciu taki leniwy? [emoji12]
U mnie tez 17tc leci i od jakiegoś tygodnia czuje ruchy regularnie. Ale bardzo delikatne. Acz kolwiek nie mam już wątpliwości ze to jest to! Wczoraj nawet mój mężu mówi ze poczuł.. no głównie to rano i wieczorem
Ale mi narobilas smaka na mandarynki... mniam :D

Wiem, że jako matka jestem nie obiektywna ale jestem totalnie zauroczona tym zdjęciem. Po raz pierwszy zobaczyłam jednego z nich i czuję się jak po narodzinach Ali (wtedy nie miałam usg 3D), gdy spojrzałam w jej buźkę i przepadłam bez reszty. Teraz jest to samo. ♥️ Do tej pory byli trochę abstrakcyjnymi bytami a teraz jeden z nich zyskał twarz. ;)
Kochana wogole Ci się nie dziwie! A obiektywnie mówiąc jest przeuroczym maleństwem! Naprawde! Jeszcze te raczki! Nie no miód malina!❤️ Ja jutro lecę na kontrole i zastanawiam się czy tez moge liczyć na takie słodkie foto 3 d w 17tc? Hmm chociaż to pewnie zależy jak się maluch ułoży..

Kochana wogole Ci się nie dziwie! A obiektywnie mówiąc jest przeuroczym maleństwem! Naprawde! Jeszcze te raczki! Nie no miód malina!❤️ Ja jutro lecę na kontrole i zastanawiam się czy tez moge liczyć na takie słodkie foto 3 d w 17tc? Hmm chociaż to pewnie zależy jak się maluch ułoży..
Dzisiaj doktorek mnie zaskoczył, bo sam włączył 3D, może dlatego, że był ze mną mąż. Wcześniej nie włączał a mi też niespecjalnie zależało. Jednak chyba byłam w błędzie, bo to coś niesamowitego! :D

reklama
Do góry