Suuiiper!!!! Grarulacje!!!!!!Serial Kurcia i jej blastocysta ciag dalszy.
7 dpt 16.03
9 dpt 32.08
11 dpt 57.35
13 dpt 125.1
15dpt dzisiaj 313.1
reklama
Hehehehe KFC? No wstydź sięA jeszcze chodzilam troszke na akupunkture.
A tuz przed i po transferze pracowalam i pracuje po 12h, mialam duzo stresów i sie stolowalam w kfc... takze no. Nie wiem ktore z tych sprawilo ze cos sie jednak zadzialo
@Kurcia super! Chyba już można spokojnie gratulować Wiadomo, to początek, ale ładnie to wygląda. Myślę, że we wtorek będzie tysiak.
Ja dzisiaj dostałam okres i nie mogę się podnieść, taka masakra. Zdycham.
A powiedz jeszcze z tą prolaktyną, to lekarz kazał Ci zbijać? Bo ja mam też zawsze podwyższoną, ale na moją sugestię, zarówno ten lekarz jak i poprzedni stwierdzali, że to nie ma znaczenia. Więc to zostawiłam, ale może powinnam drążyć temat. Pisałaś też, że teraz miałaś encorton. A miałaś podwyższone NK?
A powiedz jeszcze z tą prolaktyną, to lekarz kazał Ci zbijać? Bo ja mam też zawsze podwyższoną, ale na moją sugestię, zarówno ten lekarz jak i poprzedni stwierdzali, że to nie ma znaczenia. Więc to zostawiłam, ale może powinnam drążyć temat. Pisałaś też, że teraz miałaś encorton. A miałaś podwyższone NK?
Prolaktyna wyszla mi 2 lata temu podwyzszona a dodatkowo robilam test obciazenia. Zazywalo sie jakas tabletke, czekalo 2h i znow badalo i wtedy mi mega skoczyla. Prolaktyna sama lubi sie wahac wiec moze ten test obciazenia dalby odpowiedz?@Kurcia super! Chyba już można spokojnie gratulować Wiadomo, to początek, ale ładnie to wygląda. Myślę, że we wtorek będzie tysiak.
Komorki nk mialam ok, allo mlr tez. Wszystko z immunologii mialam w miare ok.
Pasnik powiedzial ze encorton bo cos tam pomaga przy endometriozie.
Laurka2019
Fanka BB :)
@Kurcia gratuluje,super ze moglas powtorzyc dzis kolejna wefyfikacje, wartości coraz lepsze,maluszek sie fajnie zadomowil.
A ja nie wiem czy ta pogoda czy co,ale jakos dzis zamartwiam sie,co będzie z moim maluszkiem?czyzby moj wczesniejszy optymizm byl z duza nadwyżką?
Zarodeczek Jest slaby klasy 323-klasyfikacja Macierzysntwa,doktor zalecil naciecie oslonki zeby mu pomoc sie szybciej zaimplantowac.
Dziewczyny,jesli macie czas,niech któraś sie podzieli ciazą ze slabym zarodkiem,potrzebuje pozytywnego tchnienia dzis...
A ja nie wiem czy ta pogoda czy co,ale jakos dzis zamartwiam sie,co będzie z moim maluszkiem?czyzby moj wczesniejszy optymizm byl z duza nadwyżką?
Zarodeczek Jest slaby klasy 323-klasyfikacja Macierzysntwa,doktor zalecil naciecie oslonki zeby mu pomoc sie szybciej zaimplantowac.
Dziewczyny,jesli macie czas,niech któraś sie podzieli ciazą ze slabym zarodkiem,potrzebuje pozytywnego tchnienia dzis...
jagodaaga
Jeśli chodzi o prolaktynę...to wczoraj lekarz mi powiedział, że muszę ją zbić lekami bo za wysoka utrudnia zagnieżdżenie zarodka...także od wczoraj leki...i trochę mnie przestraszył skutkami ubocznymi, kazał nawet zacząć od 1/8 tabletki. Aha, przy wysokiej prolaktynę trzeba jeszcze siarczany zrobić. U mnie na szczęście były w normie.@Kurcia super! Chyba już można spokojnie gratulować Wiadomo, to początek, ale ładnie to wygląda. Myślę, że we wtorek będzie tysiak.
@Kurcia kochana Ty jesteś kanibalka jak mogłaś pożerać swoją rodzinkę wstydź się KFC omijamy i j3my ziarenka ❤A jeszcze chodzilam troszke na akupunkture.
A tuz przed i po transferze pracowalam i pracuje po 12h, mialam duzo stresów i sie stolowalam w kfc... takze no. Nie wiem ktore z tych sprawilo ze cos sie jednak zadzialo
Margit2018
Ozisku to kiedyś na poprawę humoru i libido zrób jeszcze raz porządne sono hsg. Ręczę ci że przynajmniej jeden będzie drożny i wtedy do dzieła ale nie czekaj na nic tylko tak poprostu daj naturze szanse. Mnie zaskoczyła.Niedrozne jajowody to podobno jedyny problem według lekarzy tak to wszystko wygląda pięknie i nasienie męża też super ale chyba coś musi być nie tak skoro dwa transfery i ciąży nie ma. No jeszcze mój wiek 34 lata chociaż czuje się młodziej mam dużo energii na tyle że ciągle wymyślam coś nowego mąż nie potrafi nadążyć ostatnio wymyśliłam że pójdę na kurs gastronomiczny i chce zrobić prawo jazdy kat C jestem dość szczupła i mała śmieją się że mnie ze musiała bym na stojąco prowadzić chociaż praca typowo biurowa to ciężko mi usiedziec na tyłku...
Jeżeli jeszcze potrzebujesz to mam całe opakowanieDziewczynki, może ma któraś na zbyciu relanium. Chętnie odkupię [emoji3526]
reklama
❤superSerial Kurcia i jej blastocysta ciag dalszy.
7 dpt 16.03
9 dpt 32.08
11 dpt 57.35
13 dpt 125.1
15dpt dzisiaj 313.1
Podziel się: