Sol
Fanka BB :)
Yeah mamuśka!Serial Kurcia i jej blastocysta ciag dalszy.
7 dpt 16.03
9 dpt 32.08
11 dpt 57.35
13 dpt 125.1
15dpt dzisiaj 313.1
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Yeah mamuśka!Serial Kurcia i jej blastocysta ciag dalszy.
7 dpt 16.03
9 dpt 32.08
11 dpt 57.35
13 dpt 125.1
15dpt dzisiaj 313.1
Serial Kurcia i jej blastocysta ciag dalszy.
7 dpt 16.03
9 dpt 32.08
11 dpt 57.35
13 dpt 125.1
15dpt dzisiaj 313.1
Kurczaczek słodki pięknie się rozwija. :*Serial Kurcia i jej blastocysta ciag dalszy.
7 dpt 16.03
9 dpt 32.08
11 dpt 57.35
13 dpt 125.1
15dpt dzisiaj 313.1
Witajcie Kochane jutro mam 23dpt mam powtórzyć bete i wizytę na podglądniecie co tam się kryje ❤❤❤ jak myślicie czy dobrze by było skontrolować też progesteron czy już nie ma sensu sprawdzania .Pozdrawiam was wszystkie no i niech ta dobra passa trwa ...❤❤❤
Bo tak to jest durnie rozpisane, nie ma Bety Hcg w pierwszym tyg ciazy. Ludzi w blad wprowadzaja, jakby malo bylo. Zobacz jak moje labo to rozpisuje.No dobra ale chodzi mi o to ze niby podaja ciaze ze wynik wiecej niz 5... ale jednak 1 tydzien dopiero od 202. To co jest pomiedzy 5 a 202? "Niby ciaza"?
No wlasnieBo tak to jest durnie rozpisane, nie ma Bety Hcg w pierwszym tyg ciazy. Ludzi w blad wprowadzaja, jakby malo bylo. Zobacz jak moje labo to rozpisuje.
@ilmenau dziękuję kochana ❤❤❤Mocne za twoją wizytę, chyba wszystkie czekamy z niecierpliwością ile Kropkow się zadomowilo u ciebie w brzuszku
Sprawdź progesteron, ale nie martw się też niskimi wynikami bo większość tego co bierzemy nie wychodzi we krwi. Natomiast dla lekarza to informacja czy obecna dawka jest ok.
Kurciu jest dobrze będzie dobrze, ale jak wrócisz po rodzeństwo to nie betuj tak szybko bo nas wykończysz nerwowo. Gratuluje mamuśka.Teraz popatrzylam na normy w diagnostyce.. ze co... ze teraz dopiero przekroczylam norme dla 1 tygodnia?? Jakos maja to dziwnie rozpisane...Zobacz załącznik 913538
Tak jest!Mamy to!!! Teraz może mamuśka trochę odetchniesz, piękny ten przyrost!
Przy okazji apel do pozostałych betujących - nie zaczynajcie zbyt szybko testować!
Kurcia , podwyższona prolaktynę miałaś jeszcze przed procedura? Ja właśnie od wczoraj mAm brać lek żeby zbić prolaktynę i szukam kogoś kto miał podobnieTak. Dokladnie.
Do tego encorton 15, heparyna, acard.
A dziewczyny co z Dostinexem? Bralam przez chyba rok 1/4 tabl tygodniowo bo mialam podniesiona prolaktyne. Czy teraz juz moge to odstawic? Cholercia nie spytalam przy transferze bo to taka mikro dawka ze o niej nie pamietam...