reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witajcie Kochane jutro mam 23dpt mam powtórzyć bete i wizytę na podglądniecie co tam się kryje ❤❤❤ jak myślicie czy dobrze by było skontrolować też progesteron czy już nie ma sensu sprawdzania .Pozdrawiam was wszystkie no i niech ta dobra passa trwa ...✊✊✊❤❤❤

Mocne ✊✊✊ za twoją wizytę, chyba wszystkie czekamy z niecierpliwością ile Kropkow się zadomowilo u ciebie w brzuszku :)
Sprawdź progesteron, ale nie martw się też niskimi wynikami bo większość tego co bierzemy nie wychodzi we krwi. Natomiast dla lekarza to informacja czy obecna dawka jest ok.

No dobra ale chodzi mi o to ze niby podaja ciaze ze wynik wiecej niz 5... ale jednak 1 tydzien dopiero od 202. To co jest pomiedzy 5 a 202? "Niby ciaza"? ;)
Bo tak to jest durnie rozpisane, nie ma Bety Hcg w pierwszym tyg ciazy. Ludzi w blad wprowadzaja, jakby malo bylo. Zobacz jak moje labo to rozpisuje.

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 115
Mocne ✊✊✊ za twoją wizytę, chyba wszystkie czekamy z niecierpliwością ile Kropkow się zadomowilo u ciebie w brzuszku :)
Sprawdź progesteron, ale nie martw się też niskimi wynikami bo większość tego co bierzemy nie wychodzi we krwi. Natomiast dla lekarza to informacja czy obecna dawka jest ok.
@ilmenau dziękuję kochana ❤❤❤

Mamy to!!! Teraz może mamuśka trochę odetchniesz, piękny ten przyrost! :)

Przy okazji apel do pozostałych betujących - nie zaczynajcie zbyt szybko testować! :p
Tak jest!
Ja dopiero w 9 dpt blastki najwcześniej się odważę.

A tak przy okazji, napisałam do Wujka Jarka w sprawie recepty na leki immunosupresyjne, w razie gdyby się teraz nie udało. Własnie odpisał. Czujecie? Godzina 13 niedziela, koniec długiego weekendu... Toż to jest Anioł, nie lekarz. Mam nadzieję, że całe dobro do niego wróci z nawiązką. Jeszcze tak fajnie napisał, że wyśle recepty, ale wierzy, że nie będą potrzebne i teraz się uda... wzruszyłam się.

reklama
Tak. Dokladnie.
Do tego encorton 15, heparyna, acard.

A dziewczyny co z Dostinexem? Bralam przez chyba rok 1/4 tabl tygodniowo bo mialam podniesiona prolaktyne. Czy teraz juz moge to odstawic? Cholercia nie spytalam przy transferze bo to taka mikro dawka ze o niej nie pamietam...
Kurcia , podwyższona prolaktynę miałaś jeszcze przed procedura? Ja właśnie od wczoraj mAm brać lek żeby zbić prolaktynę i szukam kogoś kto miał podobnie:)

Do góry