reklama
Biedroneczka83
Fanka BB :)
Dziewczyny mozecie mi wyslac co dzieje sie z zarodkiem dzien po dniu od zaplodnienia?
Czy.zrobienie testu 8dpt swoich zarodkow 2 dniowych i nie z porannego moczu to moze byc zbyt wczesnie aby cos wyszlo??
Wydaje mi się ze troszke za wczesnie.
Ja robiłam 7dpt ale blastek.
edloteh
A ile byś potrzebowała?w razie czego mogę podzielić opakowanie na pół (wychodzi 10 sztuk) chyba że @edloteh nic nie napisze do jutra to wyślę Tobie całe
Ja już napisałam dobra duszyczka mi prześle paczuszkę [emoji8] Także możesz puścić dalej [emoji3526]
Dziękuje wszystkim za odzew. [emoji4]
sssurykatka
Nieee mów, że nasikałaś o to jeszcze nie z porańcaDziewczyny mozecie mi wyslac co dzieje sie z zarodkiem dzien po dniu od zaplodnienia?
Czy.zrobienie testu 8dpt swoich zarodkow 2 dniowych i nie z porannego moczu to moze byc zbyt wczesnie aby cos wyszlo??
Kochana, spieszę z pocieszeniem. W poorzedniej ciąży zrobiłam jakiegoś superczulego sikacza w 8 dpt jednego zarodka trzydniowego i nic nie wyszło. Jedna krecha, nawet cienia cienia. Poleciałam jak głupia zaryczana na krew od razu i beta była 37
edloteh
Może to byc działanie ovitrelle jeszcze. Zależy od przypadku. Ale....to jak 10dpo także możliwe zobaczyć test z II [emoji3526] pokaż co wysikałaś [emoji3526]Dziewczyny mozecie mi wyslac co dzieje sie z zarodkiem dzien po dniu od zaplodnienia?
No wiem cos mi odbilo chybaNieee mów, że nasikałaś o to jeszcze nie z porańca
Kochana, spieszę z pocieszeniem. W poorzedniej ciąży zrobiłam jakiegoś superczulego sikacza w 8 dpt jednego zarodka trzydniowego i nic nie wyszło. Jedna krecha, nawet cienia cienia. Poleciałam jak głupia zaryczana na krew od razu i beta była 37
edloteh
Serial Kurcia i jej blastocysta ciag dalszy.
7 dpt 16.03
9 dpt 32.08
11 dpt 57.35
13 dpt 125.1
15dpt dzisiaj 313.1
No to idzie do przodu kurczak mały [emoji4]
Za kolejne dobre wieści [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Biel vizyra.Może to byc działanie ovitrelle jeszcze. Zależy od przypadku. Ale....to jak 10dpo także możliwe zobaczyć test z II [emoji3526] pokaż co wysikałaś [emoji3526]
reklama
nieagatka
Mi test wyszedl bladzioch w 11d 3dniowego zarodka. Moim zdaniem sporo za wczesnie.Dziewczyny mozecie mi wyslac co dzieje sie z zarodkiem dzien po dniu od zaplodnienia?
Podziel się: