sunrisea
Fanka BB :)
Slyszalam kiedys.. ale nie probowalam.. zimne piwko + goraca kapiel = okres ..No to zdrówko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Slyszalam kiedys.. ale nie probowalam.. zimne piwko + goraca kapiel = okres ..No to zdrówko
Na 43m kwadratowych my, 3 psy i bliźniaki. Bring it on!Gratulacje!!! [emoji7][emoji7][emoji7] to teraz kierunek ikea, cos czuje, ze bedziesz jednak ppdwojne te lozeczka kupowala[emoji4]
Jejuuuu! Ale czad. Super extra hiper zajebiscie!!!! Gratulacje!Dziewczyny, beta 197!!!!!!!
9 dpt 2 blastek.
haha u mnie zimne piwko = śmierć przez wyplucie płuc Tak mnie jakiś świński kaszel morduje i od tego mam taką chrypę, że prawie nie mówię.Slyszalam kiedys.. ale nie probowalam.. zimne piwko + goraca kapiel = okres ..
Kochana ale wynik!!!!!!!!!! Wow. 197 marzenie!!!!!Niedługo do nas dołączysz Ryczę normalnie, choć wiem, że jedna beta wiosny nie czyni...
to do lekarza !haha u mnie zimne piwko = śmierć przez wyplucie płuc Tak mnie jakiś świński kaszel morduje i od tego mam taką chrypę, że prawie nie mówię.
co to to nie ostatnio byłam 4 lata temu jak miałam anginę, wysiedziałam się tam z 40stopniową gorączką ponad 3 godziny bo nie wiedziałam czy łaskawa pani dr mnie przyjmie. Pitolę tą słuzbę zdrowia (z całym szacunkiem dla mojej mamusi), sama się wyleczęto do lekarza !
A dzien po transferze ktory?
Mi kazali 12 dpt betowac a ja jeszcze mie wiem. Znajac mnie sikne najpierw.
No to mąż szczęśliwy dżoasia ja nie chodzęhaha u mnie zimne piwko = śmierć przez wyplucie płuc Tak mnie jakiś świński kaszel morduje i od tego mam taką chrypę, że prawie nie mówię.