Justin87
Fanka BB :)
Surykaciu, tak się cieszę. W poniedziałek powtóreczka?Dziewczyny, beta 197!!!!!!!
9 dpt 2 blastek.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Surykaciu, tak się cieszę. W poniedziałek powtóreczka?Dziewczyny, beta 197!!!!!!!
9 dpt 2 blastek.
Dziewczyny, beta 197!!!!!!!
9 dpt 2 blastek.
WDziewczyny, beta 197!!!!!!!
9 dpt 2 blastek.
Tak I pewnie i w środę i w piątek, jak siebie znamSurykaciu, tak się cieszę. W poniedziałek powtóreczka?
Ja też tak sprawdzałam aż mi lekarz powiedział, żebym dała spokójTak I pewnie i w środę i w piątek, jak siebie znam
Wszystkiego najlepszegoW ogole to musze sie Wam przyznać ze mam dzis urodziny. I bardzo chcialam zeby nie byly smutne. I nie sa. Wiem ze nie sa to wielkie wartości ale jest przyrost dobry. Wiec urodziny sa radosne. Zobaczymy co bedzie dalej.
Gratulacje!!! [emoji7][emoji7][emoji7] to teraz kierunek ikea, cos czuje, ze bedziesz jednak ppdwojne te lozeczka kupowala[emoji4]Dziewczyny, beta 197!!!!!!!
9 dpt 2 blastek.
Kurde kobity dajecie czadu z tymi ciążami, niedługo sama tu zostanę
a Mieciu dolozyGratulacje!!! [emoji7][emoji7][emoji7] to teraz kierunek ikea, cos czuje, ze bedziesz jednak ppdwojne te lozeczka kupowala[emoji4]
Jesssu!!!!!!!!!wiedziałam ze ci się uda. GRATULACJE!!!! To będzie trojka dzieciaczków w rodzinie!!!!!!? Surykatko ciesze się jak głupia.Dziewczyny, beta 197!!!!!!!
9 dpt 2 blastek.