edloteh
Fanka BB :)
Dziewczyny, beta 197!!!!!!!
9 dpt 2 blastek.
[emoji7] piękna. Za przyrosty [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, beta 197!!!!!!!
9 dpt 2 blastek.
Kurde kobity dajecie czadu z tymi ciążami, niedługo sama tu zostanę
Czyni kochana oj czyni. Teraz już będzie pięknie.Niedługo do nas dołączysz Ryczę normalnie, choć wiem, że jedna beta wiosny nie czyni...
Ty grubasie❤Kochane a zakladajac ze ten moj kurczaczy cud bedzie trwal i przyrosty beda ok to kiedy powinnam isc na usg pecherzykowe? Jutro bedzie 15dpt...
przyjdzie.. wypij piwkoNo tak w tym cyklu można powiedzieć poszłałam z mezem i to fiu fiu na naturalsa niestety liczyć nie mogę bo przecież niedrozne jajowody @dżoasia czekaj za mną. Ja pierdziele NO!!!!!!!!!! OKRESIE przychodz, ja wogole nawet piersi nie czuje jeszcze nic kompletnie...
Kurde kobity dajecie czadu z tymi ciążami, niedługo sama tu zostanę
@sssurykatka @Kurcia gratuluję Kobietki i trzymam kciuki za rosnące betki i dobrze rozwijające się fasolkiDziewczyny, beta 197!!!!!!!
9 dpt 2 blastek.
przyjdzie.. wypij piwko
No to zdrówkoprzyjdzie.. wypij piwko
Dziękuję Więcej będzie, mamy jedną dwulatkę, jedna dziewczynka rodzi się w grudniu, drugie bobo w czerwcu, a jak się uda to moje w lipcuJesssu!!!!!!!!!wiedziałam ze ci się uda. GRATULACJE!!!! To będzie trojka dzieciaczków w rodzinie!!!!!!? Surykatko ciesze się jak głupia.