Margit2018
Fanka BB :)
Surykatko tak się cieszę. Nie ważne ile metrów jak jest szczęśliwie. Mieszkałam kidyś na 200 metrach i mało nie umarłam, teraz mieszkam na 46 i jestem przeszczęśliwa.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a my mamy tylko 32 ale nie to jest ważne , ważne ze zaraz bedzie nas trojkaSurykatko tak się cieszę. Nie ważne ile metrów jak jest szczęśliwie. Mieszkałam kidyś na 200 metrach i mało nie umarłam, teraz mieszkam na 46 i jestem przeszczęśliwa.
Hehehehe kochana to ja bym cb o tydzień okresowalaSlyszalam kiedys.. ale nie probowalam.. zimne piwko + goraca kapiel = okres ..
Ja mam 64 i powiem Wam, że tak idealnie jak na 2 osoby, wszystkie przydasie i niepotrzebne graty się mieszczą. Hehe powinnam mieć piwnicę większą od mieszkaniaSurykatko tak się cieszę. Nie ważne ile metrów jak jest szczęśliwie. Mieszkałam kidyś na 200 metrach i mało nie umarłam, teraz mieszkam na 46 i jestem przeszczęśliwa.
ale to jak sie spoznia tylko dzialaHehehehe kochana to ja bym cb o tydzień okresowala
Witaj. Rozgość się. Jaka jest Twoja historia?Witajcie kobietki.
Piszę tu pierwszy raz choć czytam regularnie.
Czy mogę dołączyć do grupy?
Prawdopodobnie czeka mnie już 3 IVF i przyznaje że jestem trochę podłamana i nie mam z kim na temat mojej długiej drogi do macierzyństwa porozmawiać
Witamy w naszej bajce - choć nie zawsze jest kolorowo to jednak w większości kończy się happy endem. Tak więc oddajemy ci "kartkę i długopis", dopisz kolejny rozdziałWitajcie kobietki.
Piszę tu pierwszy raz choć czytam regularnie.
Czy mogę dołączyć do grupy?
Prawdopodobnie czeka mnie już 3 IVF i przyznaje że jestem trochę podłamana i nie mam z kim na temat mojej długiej drogi do macierzyństwa porozmawiać