edloteh
Fanka BB :)
@Szczescie1986 Leczeniem to ja tym tego nie nazwała... leczyć to próbował Pas.nik. W Nov.um spędziłam 5 lat, w tym czasie miałam 5 stymulacji. Czasu niestety nie cofnę.
@Baylee Jaką dawkę bierzesz?
Dopóki nie ma wysokiej temperatury to nie ma powodów do zmartwień. Do poniedziałku jeszcze trochę czasu, jak bardzo źle się czujesz to może jutro podejdź do internisty. Ewentualnie domowe sposoby. Trzymam kciuki za szybką poprawę [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Jakie wyniki nasienia ma twój m? Czy robił badania genetyczne typu CFTR lub AZF?
Robiłaś badanie hist-pat endometrium w drugiej fazie?... bo nie widzę wyniku...
Popieram zrobienie ERA i KIR.... chociaż nie rozumiem „popularności” KIR ostatnio.
Ile brałaś i jak często intralipid do transferu?Może sterydy? Heparynę?
Czy transfery miałaś na cyklach naturalnych/sztucznych? Jakie było endometrium? W którym dc były robione?
@Baylee Jaką dawkę bierzesz?
Dopóki nie ma wysokiej temperatury to nie ma powodów do zmartwień. Do poniedziałku jeszcze trochę czasu, jak bardzo źle się czujesz to może jutro podejdź do internisty. Ewentualnie domowe sposoby. Trzymam kciuki za szybką poprawę [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Może mieć wpływ. To że zarodek jest piękny z wyglądu nie znaczy, że niesie potencjał rozwojowy.dodam że nasienie męża nie jest idealne ale lekarze uważa że na ifv jest ok. Czy jeżeli blastki byly dobrej klasy czy slabe nasienie może miec wpływ na implantacje???
Jakie wyniki nasienia ma twój m? Czy robił badania genetyczne typu CFTR lub AZF?
Robiłaś badanie hist-pat endometrium w drugiej fazie?... bo nie widzę wyniku...
Popieram zrobienie ERA i KIR.... chociaż nie rozumiem „popularności” KIR ostatnio.
Ile brałaś i jak często intralipid do transferu?Może sterydy? Heparynę?
Czy transfery miałaś na cyklach naturalnych/sztucznych? Jakie było endometrium? W którym dc były robione?
[emoji3590][emoji3590]Moje robaczki maja 3,66 i 3,76 jeden wariowal drugi lezal na plecach i odpychal sie nogami. Smiesznie to wygladalo. Na dzien dzisiejszy tip top[emoji3590][emoji3590]