Margit2018
Fanka BB :)
Boi się. Ale już niedługo zacznie. Póki co każda wizyta to mega stres.To juz niezla panna, mama juz za wyprawka lata?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boi się. Ale już niedługo zacznie. Póki co każda wizyta to mega stres.To juz niezla panna, mama juz za wyprawka lata?
Super, odetchnelas juz Mamuska?[emoji8]Moje robaczki maja 3,66 i 3,76 jeden wariowal drugi lezal na plecach i odpychal sie nogami. Smiesznie to wygladalo. Na dzien dzisiejszy tip top[emoji173]️[emoji173]️
Wiitaj, może masz uczulenie na luteinę?Witam serdecznie. Pisze tu pierwszy raz ale przeczytałam większość wpisów z wątku invitro (trochę tego jest). Jestem trzeci dzień po transferze dwóch zarodków i mam strasznie opuchnięte wargi sromowe. Czy ktoś tak miał? Co można stosować żeby to przeszło? Dziękuje
Malutka masz podrażnione od luteiny. Niech ci zmienią na lutinus.Progesteron besins 3x1 doustnie i luteinę 2x2 dopochwowo
Clotrimazol to raczej chyba nie ale zapytaj lekarza i zapytaj może czy możesz brać np dodatkowy Crinone zamiast luteiny.Właśnie kurcze nie mam możliwości. Jutro już wracam do UK. A ten żel Crinone tez biorę na noc. Mam maść clotrimazol moze zapytam się lekarki czy mogę sobie smarować i może to coś pomoże?
Nie we wszystkich, w Pradze chyba w zadnej. W Brnie i Ostravie chyba.w Czechach w klinikach mówią też po polsku Bo rozważałam , kukałam mają swoje www i tam masz na polski..
Mysmy sie dzisiaj tematem wozkowym zainteresowalismy i ledwo na usg zdazylismy... powoli zaczynam wierzyc ze bedzie dobrzeSuper, odetchnelas juz Mamuska?[emoji8]
Ktore? Oprocz Unica i Gyncentrum, Fertimed i Reprogenesis?w Czechach w klinikach mówią też po polsku Bo rozważałam , kukałam mają swoje www i tam masz na polski..