reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Sylwia, bardzo Ci dziękuję za medyczne potwierdzenie, że dzisiejszy test był zrobiony za wcześnie.
Masz rację, każdy jest inny, każdy organizm reaguje inaczej, a mój to już na pewno.
Zawsze musi być u mnie inaczej jak u innych. Jedynie, co miałam książkowe, to półpasiec :-). Wszyscy wtedy w szkole chorowali na ospę, a ja jak dorosła, na półpasiec. Cała przychodnia się zbiegła, żeby go zobaczyć :-D

Kochana, czekamy do jutra. I jutro będziemy się martwić. Znaczy ja będę, bo Ty przecież coś czujesz, że się coś zaczyna dziać w Twoim brzuszku.

Życzę powodzenia i wysokiego wyniku:-D

reklama
Ewela i Domi witajcie dziewczyny :-)

Sylwia dobrze,że się do nas odezwałaś :-) masz rację,że jutro wyjątkowa data, będzie więc wyjątkowy dzień i oby dla wszystkich przyniósł same dobre wieści &&&&&&

1754968_THUMBS-UP-BABY_400.jpeg

Lawendowy, ROxii,Widze dziewczyny,ze nastroje nieciekawe. Mnie zaczyna bolec brzuch ,tym razem obiawy znam doskonale. To zwiastun @. :(

ewela tak jak dziewczyny piszą zrób sobie badanie amh, które da Ci obraz jak wygląda w Twoim przypadku rezerwa jajnikowa. Dla pełnego obrazu powinnaś zrobić jeszcze INHIBINĘ B.
Madzialenka, dziękuję. Jeżeli teraz nie wyjdzie to na pewno zrobię sobie te badania nawet jeśli nie dostanę skierowania. teraz jak jestem na stymulacji to nie ma sensu już robić te badania.
Z drugiej strony po informacji od Colety jakoś się uspokoiłam że bez tych badań też można.

Agapl a Ty kiedy testujesz?? Tak wlasnie jest, ze kazda z nas wie, ze lepiej sikanca za wczesnie nie robic, ale to jest silniejsze od nas. Po pierwszym transferze nie udalo mi sie zajsc w ciaze, po drugim tak balam sie zrobic test, ze przeczekalam tydzien, akurat bylismy na urlopie i nie bylo jak pobrac krwi, tydzien pozniej niz moglam zrobilam test, bo w sumie dobrze mi bylo z ta niepewnoscia, ze moze jednak sie udalo i test wyszedl pozytywny- dwi piekne kreski- mam go do dzisiaj, niestety poronilam... Ale wierze, ze niedlugo i mi sie uda.

Kate napewno niedługo się uda trzymam za Ciebie kciuki &&&&;-)
Agapl ja tez czuję zwiastuny nadchodzącej @:-( no ale czekamy ja oficjalnie do wtorku, a Ty chyba w srodę na betke tak???

Roxii też podglądałam i czekam cały czas. Jednak wiem, że test zrobiony 10dpt nie jest do końca wiarygodnym. Ja się spłakałam, w pracy mi łapy latały i na pewno w niczym nie pomogłam sobie tym. Jeżeli chcemy robić wcześniej testy to róbmy je ale traktujmy z przymróżeniem oka. A nerwowe osóbki lepiej niech ich nie robią.
lawendowy_sen - no widzisz sama, szkoda nerwów. A jak w Twoim brzusiu kiełkuje fasolinka to na pewno stresem nie pomagasz w rozwoju dzieciątka. A u mnie, cóż to nawet może być objaw jakiejś niestrawności czy działania hormonów. O tym się przekonamy jutro, a dzisiaj a kysz!!! złe myśli!!! Póki co jesteśmy szczęśliwe...Adin, dwa, tri....wprowadzamy się w trans, czujemy tylko szczęście i radość.

Ja mam ubaw - mój mąż zaczął parodiować ganagam style i mało z krzesła nie spadłam ze śmiechu :-)

gotadora - dzieciaczek świetny :) W dodatku pokazuje, że jutro będzie klawy dzień :)

Sylwia to ty tez jutro w ekipie testującej :-) bo juz mi wypadlo z glowy.. ale bedzie jutro dzien :szok: szok!
Roxi co to ma znaczyc ze wiesz ze sie nie udalo ??? co to za złe przeczucia??:no:
Gotadora to znaczy ze ty robisz badania immuno rano i popoludniu masz miec wyniki? Ja na swoje kilka dni czekalam..a jesli chodzi o badania limfocytow i cytokin to Invikcie sie sprzet popsul, masz te badania tez zlecone?
Qcze a moja @ jeszcze nie przyszla!!!:wściekła/y: gdybym miala jajowody ... to juz bym sobie test robila :zawstydzona/y:

reklama
Do góry