reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny testujące w tym tygodniu, jeszcze tylko 8 m-cy i ....... będą

305653_351597211603902_718866530_n.jpg

reklama
Agapl o kurka, przepraszam cos mi sie pomieszało:baffled: noo to jutro trzymam kciuki za betke &&&&&
Aduś no niestety moj organizm wysyła mi ziastuny nadzchodzącej @ wszystko jest zawsze tak jak przed @ co troche odbiera mi nadzieję, ale czekam do jutra/ pojutrza na ostateczny werdyk.. jeszcze się nie załamuje tak do końca...

Magdalena ja też 13-go we wtorek mam betkę:tak: jutro robie tylko pierwszy taki kontrolny test, bo juz wytrzymac nie mogę :-p Mam nadzieje, ze ta 13 bedzie szczęśliwa....

no to i ja się do was dołaczę-wczęsniej podczytywałam,ale głownie w temacie UIU się udzielam...

po dwóch uiu zdecydowalismy sie na in vitro-wszytsko niby ok,a dzidziusia nie ma.wszytsie badania rewelka,nasienie Małżowiny super...uiu miała byś bezproblemowa..pęcherzyki rosły,pękały..a dalej nic...

mąz dostał kredyt..wyczekany..wymarzony-zdecydowalismy się na inf.
krótki protokół..badania(wszystkie w porzadku),poza amh ktorego doktor nie kazał robić.

puregon w dawce 150j.m przez 5 dni-potem zwiększony do 200j.m bo słabo rosły pęcherzyki...dziś na usg po dwóch dniach dawki 200 i tylko dwa pęcherzyki...a trzeci na granicy normy :(na jutro jeszcze puregon 200 a dzis i jutro juz antagonista.

w środę punkcja..a ja jestem przerażona..tym,że tak mało pęcherzyków..

może ktoś mi podpowie..jak to jest z tym puregonem?>jakie dawki brałyscie?jak długo?

WITAJ BLUESKAY. Nie przejmuj się ilością jajeczek bo nie ilość a jakość jest najważniejsza. Bardzo często jest tak jak np. u mnie jajeczek mnóstwo a jeden, dwa lub max trzy zarodki.

no tak..Madzialenak...ale jesli przy tylu pęcherzykach tak mało zarodków..to przy trzech pęcherzykach nie ma praktycznie szans na zarodek...
pewnie źle rozumuję...
nie wiem...

reklama
Do góry