Ale 6dpt to jeszcze wcześnie. Widzisz u mnie 7dpt jakieś marne 16. Może coś ruszy jeszcze.Musze w 10 dpt mam tak narzucone + wizyta
reklama
sssurykatka
Fanka BB :)
Małgoś to za wcześnie zdecydowanie. Poczekaj do 10 dpt. Nie wiem czemu tak wariują z tymi.3 i 6 dpt, to jest bez sensuMusze w 10 dpt mam tak narzucone + wizyta
Margit2018
Kurciu Paulinka też startowała z niskiej bety.
dżoasia
Ja się już nauczyłam, żeeee nie ma co z siebie robić ofiary, tylko trzeba z nimi konkretnie i rzeczowo rozmawiać, dla nich już nie jesteśmy nieszczęśliwymi pacjentami tylko chodzącym bankomatem i to nie są wizyty, tylko spotkania biznesowe. Więc rozmawiam z nimi jak klient a nie jak pacjent. I od kiedy przestałam na wizytach mieć łzy w oczach to trochę większy respekt czują do mojego portfelaNasza ostatnia wizyta w Ciechocinku też zaczęła się mało zachęcająco, m dostał nie swoje wyniki co prawda była zbieżność imienia i nazwiska, ale mimo wszystko mało profesjonalne, 1,5 godziny opóźniona wizyta, i jeszcze G. całą wizytę zaglądał w telefon, mój m po wyjściu stwierdził, że więcej tam nie pójdzie, niestety to nam pacjentom zależy i czasami godzimy się na takie traktowanie,
Kuwa jakby człowiek wiedział, to by rozmienił tą stówę, poszedł z miedziakami, powiedział, że to ostatnie oszczędności ze skarbonki i pożyczył smacznego obiadu, albo miłego wieczoru przy winie.No ja to w sobpte olalam.zero stresu. Ja wariat z natury w ciagu 2 tygodni 2 razy z auta wysiadlam na ulicy z awantira do kierowców. Ale tu sie opanowalam bo jak bym mu pocisnela to by sie uszami zakryl. Ciul.
Justynko, to może mierz często ciśnienie? Wtedy jak masz te odloty? Bo może jak mało pijesz w nocy to spada? A przed wizytą ci babsztyl wyrównał? Mam nadzieję, że tam wsio gra na całej linii!!Magicznie mi przeszło. Chyba z wrażenia ale wiem, że to wróci. Coś musi uciskać, bo najgorzej jest w nocy i rano. Nie wiem tylko, co z tym zrobić. Nie chcę dzieciom zaszkodzić, bo jeśli ja się np. nie dotleniam, to i im mogę krzywdę robić.
Reguluje, ale raczej obniża jak ktoś ma za wysokie.Kiedys gdzies czytalam ze cynamon reguluje cisnienie.
Daj sobie jeszcze 2 dni :*U mnie nic się nie ruszyło 6dpt , estradiol spada, myślę że to koniec
Raczej na pewno cykl bezowulacyjny się zapowiada. A ty teraz nie jesteś przypadkiem na antykach?Bo nie wiem co ten wynik może oznaczać
Przykro mi kochana ale może to jest za wcześnie zrób jeszcze w 10dpt a nóż ruszy trzymam ❤❤❤U mnie nic się nie ruszyło 6dpt , estradiol spada, myślę że to koniec
Nie kochana ja miałam bete pierwsza powyżej 60 za dwa dni było 120 potem zaczęła wolniej rosnąć ale cały czas rosła ale ja miałam dwa zarodki podaneKurciu Paulinka też startowała z niskiej bety.
edloteh
Ma to sens, jeżeli bada się dodatkowo estradiol i progesteron.... czasem trzeba niestety dorzucić leków...Małgoś to za wcześnie zdecydowanie. Poczekaj do 10 dpt. Nie wiem czemu tak wariują z tymi.3 i 6 dpt, to jest bez sensu
ilmenau
W końcu się dostałam do doktorka. Stwierdził, że tak może być, opukał mnie młoteczkiem i jest rzekomo ok ale pobrali mi 3 próbki krwi i czekam. Może to anemia. Zachowuję się chyba jak hipochondryczka.
Takie objawy to nie hipochondria. Niech cie zbadaja, zeby bylo wiadomo co jest przyczyna tego.
edloteh
Jak mocno poleciał w dół? Jeżeli miałaś blastkę to powtórz za dwa.U mnie nic się nie ruszyło 6dpt , estradiol spada, myślę że to koniec
reklama
Jak mocno poleciał w dół? Jeżeli miałaś blastkę to powtórz za dwa.
Spadło o 200
Podziel się: