annemarie
Fanka BB :)
No to nie ma opcji inbej niz ciazaPrzed punkcja mialam. Ale bete robilam 14 dni po zastrzyku.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to nie ma opcji inbej niz ciazaPrzed punkcja mialam. Ale bete robilam 14 dni po zastrzyku.
Siknij rano, jak masz karton testowOjej nie mam pojecia czy sikne wieczorem to zawsze ryzyko ze rozwodnione
To siknij rano!Ojej nie mam pojecia czy sikne wieczorem to zawsze ryzyko ze rozwodnione
Ile tygodnisobie liczycie zdzidzolem?Hej. Wczoraj nie miałam jak napisać, bo miałam zwariowany dzień. Wczoraj rano byłam na wizycie i wszystko jest okej. Dzidziol ma 1,32 cm i pięknie bijące serduszko
Ciąża jest o tydzień starsza niż wynika to z OM.
NO ze jest bardzo zajęty,ale ja jade specjalnie i umowilam się już 1,5 mc temu a tu takie cośKur wa a powod podali??
Anett a jaką dawkę masz accofiluMi i novum tez dali heparyne i accard mimo braku zalecen a i encoeton.encorton zalecal i Pasnik i accofil a intralipid ma wlasna reke wezme. Mysle ze nie zaszkodzi a moze pomoc[emoji16]
Ile tygodnisobie liczycie zdzidzolem?
@JoannaRak ja nie mam żadnych wskazań a dr powiedziała mi tym razem że dołoży heparynę i acard bo jak nie pomoże, to na pewno nie zaszkodzi.
@Kurcia no to nie pozostaje nic tylko kciuki trzymać do jutra. Sikniesz wieczorem?
NO ze jest bardzo zajęty,ale ja jade specjalnie i umowilam się już 1,5 mc temu a tu takie coś
Jutro dowiem się czy lece
Kuzwa jaja jakoes on juz siebie Boga jakoegps robi przez swoje zachoaanie. Ppwiedz babie tej jego asystentce ze Ty masz juz bilet i wydalas kase wiec niech sie on troche ogarnie.. jakas zla ostatnio na niego jestem. Ppdczas.tramsferu ppwiedzial o spbie I am hero.... moj maz parsknal smiechem[emoji4]NO ze jest bardzo zajęty,ale ja jade specjalnie i umowilam się już 1,5 mc temu a tu takie coś
Jutro dowiem się czy lece