reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Asia , jak chcesz brac acard i heparyne to powinnas zejsc dawke nizej z heparyna i wtedy dolozyc akard. Czyli jak masz 0,6 to bierz 0,4 i acard. Ja mialam do wyboru obydwie opcje , biore tylko heparyne.

@JoannaRak ja nie mam żadnych wskazań a dr powiedziała mi tym razem że dołoży heparynę i acard bo jak nie pomoże, to na pewno nie zaszkodzi.
@Kurcia no to nie pozostaje nic tylko kciuki trzymać do jutra. Sikniesz wieczorem? ;)
Mi i novum tez dali heparyne i accard mimo braku zalecen a i encoeton.encorton zalecal i Pasnik i accofil a intralipid ma wlasna reke wezme. Mysle ze nie zaszkodzi a moze pomoc[emoji16]

Dziewczyny OMG byłam dzisiaj na strzelnicy i strzelam z 5 broni. To niesamowite jaka człowiek czuje pokorę przy takiej broni. Strasznie się bałam i chwałam za mężem łuski latały i ta swiadomosc jak strzelasz że możesz zabić!!!!! Ale wiecie co świetnie się bawiłam na początku ręką mi latała że nie umiałam utrzymać a później skupienie cel i buuuuuch :) według naszego instruktora kobiety zawsze lepiej strzelają i ja dzisiaj pokazałam :) do tego stopnia że zapusalismy się do klubu :)

Dziewczyny OMG byłam dzisiaj na strzelnicy i strzelam z 5 broni. To niesamowite jaka człowiek czuje pokorę przy takiej broni. Strasznie się bałam i chwałam za mężem łuski latały i ta swiadomosc jak strzelasz że możesz zabić!!!!! Ale wiecie co świetnie się bawiłam na początku ręką mi latała że nie umiałam utrzymać a później skupienie cel i buuuuuch :) według naszego instruktora kobiety zawsze lepiej strzelają i ja dzisiaj pokazałam :) do tego stopnia że zapusalismy się do klubu :)
Ja dziś odważyłam się zerknąć na ubranka noworodkowe. Matko jakie to maleńkie:)

reklama
Do góry