Ja mam heparyne i acard ale oprocz mthfr hetero mam jeszcze pai1 hetero.no bede to dalej zaglebiac, dzisiaj bede pisac maila do niego.
reklama
sssurykatka
Fanka BB :)
@JoannaRak ja nie mam żadnych wskazań a dr powiedziała mi tym razem że dołoży heparynę i acard bo jak nie pomoże, to na pewno nie zaszkodzi.
@Kurcia no to nie pozostaje nic tylko kciuki trzymać do jutra. Sikniesz wieczorem?
@Kurcia no to nie pozostaje nic tylko kciuki trzymać do jutra. Sikniesz wieczorem?
Mi i novum tez dali heparyne i accard mimo braku zalecen a i encoeton.encorton zalecal i Pasnik i accofil a intralipid ma wlasna reke wezme. Mysle ze nie zaszkodzi a moze pomoc[emoji16]@JoannaRak ja nie mam żadnych wskazań a dr powiedziała mi tym razem że dołoży heparynę i acard bo jak nie pomoże, to na pewno nie zaszkodzi.
Pkdlaczam sie do pytania[emoji4]@Agniecha1508 a jak sytuacja u Ciebie ? Nadal w zawieszeniu czy coś działacie?
Dziewczyny OMG byłam dzisiaj na strzelnicy i strzelam z 5 broni. To niesamowite jaka człowiek czuje pokorę przy takiej broni. Strasznie się bałam i chwałam za mężem łuski latały i ta swiadomosc jak strzelasz że możesz zabić!!!!! Ale wiecie co świetnie się bawiłam na początku ręką mi latała że nie umiałam utrzymać a później skupienie cel i buuuuuch według naszego instruktora kobiety zawsze lepiej strzelają i ja dzisiaj pokazałam do tego stopnia że zapusalismy się do klubu
motylek24
Fanka BB :)
Ja dziś odważyłam się zerknąć na ubranka noworodkowe. Matko jakie to maleńkieDziewczyny OMG byłam dzisiaj na strzelnicy i strzelam z 5 broni. To niesamowite jaka człowiek czuje pokorę przy takiej broni. Strasznie się bałam i chwałam za mężem łuski latały i ta swiadomosc jak strzelasz że możesz zabić!!!!! Ale wiecie co świetnie się bawiłam na początku ręką mi latała że nie umiałam utrzymać a później skupienie cel i buuuuuch według naszego instruktora kobiety zawsze lepiej strzelają i ja dzisiaj pokazałam do tego stopnia że zapusalismy się do klubu
Przed punkcja mialam. Ale bete robilam 14 dni po zastrzyku.Kurcia , mam dobre przeczuciate testy tez nie wygladaja zle. Ovitrelle nie mialas przy transferze?
reklama
Ojej nie mam pojecia czy sikne wieczorem to zawsze ryzyko ze rozwodnione@JoannaRak ja nie mam żadnych wskazań a dr powiedziała mi tym razem że dołoży heparynę i acard bo jak nie pomoże, to na pewno nie zaszkodzi.
Podziel się: