Znajac mnie to pewnie 9 lub 10 dpt sobie sikne[emoji16]@anett96 odpoczywaj Kiedy zamierzasz na bete leciec?
reklama
Szczescie1986
Fanka BB :)
Dziewczyny ile kosztuje wizyta konsultacyjna u lewego?
Never give up
Pięknie [emoji173] [emoji173]Zobacz załącznik 910980 kochane, u nas wszystko ok mieciatko skakalo po brzuszku, az sie dziwie, ze ja tego nie czuje . Dzis 15+4 wiec wszytsko sie zgadza z dotycczasowymi wyliczeniami. Pani chyba widziala plec ale powiedziala, ze musi zerknac w notatki ale tam zaznaczylam, ze plec nie wymagana wiec nie powiedziala [emoji12] ale cos mi sie wydaje, ze to mietka a nie mieciu bo jak tak patrze na to zdjecie usg to tam nic nie dynda miedzy nozkami, chyba ze to sie ukrywa [emoji6]
Never give up
Popieram! ;-)Bocian wawa to nie. Wyniki nie te same co w bocianie Bialystok. Zdecydowanie novum!
450zl i troszke sie na nia czeka...Dziewczyny ile kosztuje wizyta konsultacyjna u lewego?
Never give up
Ania bo Ci nakopie!A dzięki,że pytasz. Biorę estrofem i encorton i w poniedziałek mam wizytę,ale staram się nie nastawiać na nic,bo w sumie to nic nie zrobiłam żeby się teraz udało. Tak trochę z czapy tam idę. Zastanawiam się czy mnie w ogóle dopuszczą do crio z tym moim posiewem. Gin niby twierdzi,że jest ok. W ogóle ostatnio mam jakieś załamanie in vitrowe. Chyba przestaję wierzyć,że z naszym nasieniem nam się uda. A Ty czekasz na @ i też zaczynasz przygotowania?
Nawet nie chce czytać drugi raz takich głupot!!!
Uwierz, wierz... każdemu się udaje... sama wiesz
Tylko trzeba wierzyć i walczyć!!!! :*
Never give up
Aśka w pracy ogarniesz tematJa juz po, endo piekne 11mm, transfer w piatek 11.50! [emoji44]
Teraz tylko co w pracy wymyslec bo piatek wazny dzien!
Najważniejsze że masz zielone światło
Ja już zaciskam [emoji110] [emoji110] [emoji110]
Never give up
Gosienko odpocznij psychicznie jeśli czujesz że tak musisz...Hej dziewczyny trochę siedziałam w krzakach ale czytałam co u Was. Wszystkim tym którym się udało ogromnie gratuluję [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ tym którym się nie udało mocno tulę i życzę powodzenia [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ potrzebującym wsparcia mocno trzymam [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] za udane transfery.
U mnie oprócz urwania głowy w pracy chwilowe załamanie. Każda wieść o ciąży wywoływała ogromny ból więc musiałam schować się w krzaki. W tym cyklu mieliśmy zabrać naszego kropka ale zrezygnowaliśmy bo nie jestem psychicznie gotowa. Poza tym poczytałam trochę o accofilu i jego zastosowaniu więc napisałam do Paśnika że koniecznie chcę zbadać KIRy i wtedy zdecydować czy nie wziąść większej dawki accofilu. Czekam na odpowiedź bo do 29 jest niedostępny. Wiem że w Warszawie mogę zrobić to mam już niedaleko tylko muszę mieć zgodę od niego. Mam teraz taki etap że chyba nie jestem gotowa na ciążę 
Moje marzenie i potrzeba posiadania dziecka zniknęły.......... Chyba te porażki tak mnie dobiły......
Ja jak miałam taki kryzys poszłam do psychologa .. trochę pomogło..
Cały czas mocno wierzę że Wam się uda [emoji173] [emoji173]
Never give up
Tak, tak, tak!!!!7dpt jednej blastki Zobacz załącznik 911211
Wiedziałam że w końcu doczytam takie cuuuuudowne informacje!!!!!
Kurczaczku w końcu będziesz mamusia!!!!
Jupi! Jupi [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji173] [emoji173] [emoji173]
reklama
Never give up
I będzie pięknie Anetko [emoji173] [emoji173] [emoji110] [emoji110]No wiec zrobie accofil 2 dpt jak kazal. Myslalam ze cos mu sie pomieszalo.
Lewy przyszedl z fochem!!!! Z chcielismy sie go pozbyc z transferu- to jego slowa. Nie chcial za darmo gp zrobic.Kazal stowe zaplacic!! Ja mam gebe od ucha do ucha ale nie chcialam sie dzis denerwowac. W koncu dwa maluchy przytulilam. Poza tym moj cud trwa dalej bo nigdy nie mielismy takiej dobeej klasy zarodkow!!! Dwa ab 4komorkowe i jeden b4komorkowy.Ten zamrozili. Takze lezymy w trojpaku. Lekami jestem pieknie obstawiona[emoji16]
Podziel się: