reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@Kurcia nie pytaj motylka bo na zawal zejdziesz;) jal dla mnie.to tez cud, ze ya ciaza sie super teraz rozwija:)
Tak czulam, ze te leki i te dawki dadza super jajoszki i ze beda z tgo piekne kurczaki siłaki :D obysmy teraz wszystkie razem z Toba jakos do tego poniedzialku dotrwaly:D

reklama
Kochane no powiem Wam ze przewertowalam i internety i troche niska ta beta jak na ten czas nie? Wiem ze i z takich bet byly ciaze, ale moze to isc tez w druga strone.
Na razie staram sie nie emocjonowac. Czekam co przyniesie los. Najchetniej bym sie uspila do poniedzialku.

Kochane no powiem Wam ze przewertowalam i internety i troche niska ta beta jak na ten czas nie? Wiem ze i z takich bet byly ciaze, ale moze to isc tez w druga strone.
Na razie staram sie nie emocjonowac. Czekam co przyniesie los. Najchetniej bym sie uspila do poniedzialku.
Ja to nazywam schizem po betowym :p
Beta wyszła [emoji3526].... a człowiek wertuje internety czy wartości dobre. Urosła. Nadal internety są grane. I tak do usg. [emoji85] A potem się porównuje czy zarodek na pewno nie za mały.... no ciąża daje na głowę [emoji6]
A zatem, idź na spacer :)
Powiem ci tak, koleżanka z blastki 4aa i bety 30 w 10dpt ma córeczkę. Także nie sugeruj się początkowymi wartościami. Może maluch potrzebował więcej czasu na wygryzienie. Trzeba poczekać cierpliwie (wiem, że nie łatwe) do poniedziałku. I tyle. A teraz siooooo.... zakaz internetów do bety [emoji41]

Ja to nazywam schizem po betowym [emoji14]
Beta wyszła [emoji3526].... a człowiek wertuje internety czy wartości dobre. Urosła. Nadal internety są grane. I tak do usg. [emoji85] A potem się porównuje czy zarodek na pewno nie za mały.... no ciąża daje na głowę [emoji6]
A zatem, idź na spacer :)
Powiem ci tak, koleżanka z blastki 4aa i bety 30 w 10dpt ma córeczkę. Także nie sugeruj się początkowymi wartościami. Może maluch potrzebował więcej czasu na wygryzienie. Trzeba poczekać cierpliwie (wiem, że nie łatwe) do poniedziałku. I tyle. A teraz siooooo.... zakaz internetów do bety [emoji41]
Dziekuje.
Juz nie wertuje :)
Co ma byc to bedzie. Poczytam ksiazke, poleze troche.

Ty mialam blastke i robilas bete 7dpt. Ja w ciazy z Hubciem robilam bete 10dpt, wartosc była bardzo podobna a byl on transferowany w drugim dniu czyli bety robilysmy mozna powiedziec w tym samyn czasie

Hej dziewczyny trochę siedziałam w krzakach ale czytałam co u Was. Wszystkim tym którym się udało ogromnie gratuluję ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ tym którym się nie udało mocno tulę i życzę powodzenia ❤️❤️❤️❤️ potrzebującym wsparcia mocno trzymam ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ za udane transfery.

U mnie oprócz urwania głowy w pracy chwilowe załamanie. Każda wieść o ciąży wywoływała ogromny ból więc musiałam schować się w krzaki. W tym cyklu mieliśmy zabrać naszego kropka ale zrezygnowaliśmy bo nie jestem psychicznie gotowa. Poza tym poczytałam trochę o accofilu i jego zastosowaniu więc napisałam do Paśnika że koniecznie chcę zbadać KIRy i wtedy zdecydować czy nie wziąść większej dawki accofilu. Czekam na odpowiedź bo do 29 jest niedostępny. Wiem że w Warszawie mogę zrobić to mam już niedaleko tylko muszę mieć zgodę od niego. Mam teraz taki etap że chyba nie jestem gotowa na ciążę  :hmm::hmm::hmm:
Moje marzenie i potrzeba posiadania dziecka zniknęły.......... Chyba te porażki tak mnie dobiły......
@Agonia777 , ojj kochana jak ja Cię rozumie - jeszcze chwilkę i się podniesiemy. Będzie Dobrze quwa !

Dziewczyny, które miały do czynienia z Accofilem, powiedzcie proszę jak Wasze samopoczucie po zastrzykach? Ja dosłownie zdycham:baffled: I morfologia cała mi poleciała na łeb na szyję... Aż Pani przerażona z laboratorium do mnie dzwoniła i chciała jeszcze raz krew pobierać. Ale lekarz stwierdził, że ok i zmniejszył mi tylko dawkę do połowy. Zastanawiam się czy to normalne. No i pytanie techniczne, bo nie mogę skumać instrukcji... jak zrobić pół zastrzyku? Robiła któraś? Połowę wylać i trzasnąć zastrzyk z reszty czy trzasnąć jakoś zastrzyk z połowy i ręsztę zostawić na drugi raz? Tak by wypadało, ale nie ma drugiej igły:oo2: Siedzę jak gamoń i myślę. Może ktoś by wspomógł? Plisss.
Mi Pasnik po poerwzzym zastrzyku kazal zrobic.mprfolofie i wyslac sobie wynik na maila wlasnie po to zeby.sprawdzic czy wyniki nie polecialy.na leb na szyje

reklama
Do góry