Never give up
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi byłby potrzebny Equoral, jeśli tym razem nie wyjdzie.... A co to jest oprócz encortonu i Equoralu?Dziewczyny może któraś potrzebuje? Zobacz załącznik 911354
Oby. Oby dziewczyny.Tak, tak, tak!!!!
Wiedziałam że w końcu doczytam takie cuuuuudowne informacje!!!!!
Kurczaczku w końcu będziesz mamusia!!!!
Jupi! Jupi [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji173] [emoji173] [emoji173]
Intralipid + sól fizjologiczna do niego, i aztothiopryna....Mi byłby potrzebny Equoral, jeśli tym razem nie wyjdzie.... A co to jest oprócz encortonu i Equoralu?
A jaka cena za intralipid i equoral? Napisz na privIntralipid + sól fizjologiczna do niego, i aztothiopryna....
Kurcia mówię Ci!!! Będzie dobrze, czułam to od samego początku! [emoji38] [emoji38]Oby. Oby dziewczyny.
Uspijcie mnie i obudzcie w poniedzialeek [emoji24]
tule
@JoannaRak piękne to endo [emoji4] kombinuj z piatkiem, jak dla mnie idealny dzień na transfer.... w weekend będziesz mogła też trochę odpocząć [emoji51] good luck [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Za free ma być [emoji41]
tak wpycha się na ten transfer to teraz niech nie robi z siebie pajaca[emoji14]
Mam nadzieję, że masz równie niewyparzoną buzie jak ja [emoji6][emoji14]
Powodzenia kochana [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
@Kurcia czekamy na dobre wieści [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Wiem kochana i powiem ci ,ze trochę czekałam i dziś zadzwonili i powiedzieli ,ze może nie będzie spotkania jak ja mam już samolot ,hotel i auto zarezerwowane na ta wizytę450zl i troszke sie na nia czeka...
Dziewczyny może któraś potrzebuje? Zobacz załącznik 911354