reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Asiu , boje się że nie wyrobie się w tym roku ponieważ decyzja musiała by być podjęta już czy mam się przygotowywać do stymulacji czy nie... Ja niestety nie mam już zarodków i muszę zaczynać wzytsko od nowa teraz jestem w końcówce cyklu , jeśli nie zaczniemy dzialac w kolejnym czyli w listopadzie to nikt mi punkcji między świętami nie zrobi , a tak wypadnie jeśli teraz nie zaczniemy...
Byłam pewna że chociaż 1z5 z nami zostanie ...

rozumiem ale Pasnik jest spowrotem w poniedzialek, wyslij mu przypomnienie. Moze nic straconego, na maile odpowiada bo w ciagu ostatnich dwoch dni dwa razy mi odpowiedzial, ale to byly szybkie pytania o witaminy. Na pewno jak wroci i zajrzy w Twoje papiery to da Ci znac.

Tak kochana lece na 2 tyg,to moj pierwszy transfer i nie wiem jak czesto mnie bedzie lekarz chcial widziec. Ja lece w nocy do Krakowa,takze bede w podrozy jak wy bedzie miec spotkanko:)ale dziekuje:)

Fajnie, no u mnie to beda dwie szubkie wyprawy ale w sobote dowiem sie wiecej, caly czas mysle czy nie isc na zwolnienie po transferze.

Dokladnie Kurciu, ja zaszlam bez problemow w pierwsza ciaze, z ktorej mam dziecko, a teraz okazalo sie, ze PAI i MTHFR C677T, podwyzszone NK, bralam intralipid, accofil, heparyna do konca ciazy. Wtedy w blogiej niewiedzy bez zadnych lekow donosilam ciaze do terminu i mala jest okazem zdrowia, jedynie byla dosyc mala w teminie 2,900kg moze to wlansie przez PAI, kto wie...wiec tak jak mowisz wiekszosc z nas ma jakies mutacje tylko sie po prostu nie zbadalo i nie jestesmy tego swiadomi. Ciekawe jakie wtedy mialam nk, bo mutacje to przeciez zawsze mialam, ale nie wiem czy konsekwencje mutacji np z wiekiem sie moga poglebiac....Ktos tu chyba pisal, ze nawet Pasnik chyba powiedzial, ze nie ma ludzi zdrowych, sa ludzie ktorzy nie wykonali odpowiednich badan i chyba cos w tym jest.

@Mieciu85, ale nie zapominajmy ze po ciazy organizm sie zmienia i wlasnie te zmiany immunologiczne w duzej mierze mogly nastapic po ciazy, ja mam ogromna nadzieje ze to jest odpowiedz na moje straty bo jak nie to nie wiem co z soba ju zrobic!

reklama
Do góry