reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Asiu , boje się że nie wyrobie się w tym roku ponieważ decyzja musiała by być podjęta już czy mam się przygotowywać do stymulacji czy nie... Ja niestety nie mam już zarodków i muszę zaczynać wzytsko od nowa teraz jestem w końcówce cyklu , jeśli nie zaczniemy dzialac w kolejnym czyli w listopadzie to nikt mi punkcji między świętami nie zrobi , a tak wypadnie jeśli teraz nie zaczniemy...
Byłam pewna że chociaż 1z5 z nami zostanie ...

rozumiem ale Pasnik jest spowrotem w poniedzialek, wyslij mu przypomnienie. Moze nic straconego, na maile odpowiada bo w ciagu ostatnich dwoch dni dwa razy mi odpowiedzial, ale to byly szybkie pytania o witaminy. Na pewno jak wroci i zajrzy w Twoje papiery to da Ci znac.

Tak kochana lece na 2 tyg,to moj pierwszy transfer i nie wiem jak czesto mnie bedzie lekarz chcial widziec. Ja lece w nocy do Krakowa,takze bede w podrozy jak wy bedzie miec spotkanko:)ale dziekuje:)

Fajnie, no u mnie to beda dwie szubkie wyprawy ale w sobote dowiem sie wiecej, caly czas mysle czy nie isc na zwolnienie po transferze.

Dokladnie Kurciu, ja zaszlam bez problemow w pierwsza ciaze, z ktorej mam dziecko, a teraz okazalo sie, ze PAI i MTHFR C677T, podwyzszone NK, bralam intralipid, accofil, heparyna do konca ciazy. Wtedy w blogiej niewiedzy bez zadnych lekow donosilam ciaze do terminu i mala jest okazem zdrowia, jedynie byla dosyc mala w teminie 2,900kg moze to wlansie przez PAI, kto wie...wiec tak jak mowisz wiekszosc z nas ma jakies mutacje tylko sie po prostu nie zbadalo i nie jestesmy tego swiadomi. Ciekawe jakie wtedy mialam nk, bo mutacje to przeciez zawsze mialam, ale nie wiem czy konsekwencje mutacji np z wiekiem sie moga poglebiac....Ktos tu chyba pisal, ze nawet Pasnik chyba powiedzial, ze nie ma ludzi zdrowych, sa ludzie ktorzy nie wykonali odpowiednich badan i chyba cos w tym jest.

@Mieciu85, ale nie zapominajmy ze po ciazy organizm sie zmienia i wlasnie te zmiany immunologiczne w duzej mierze mogly nastapic po ciazy, ja mam ogromna nadzieje ze to jest odpowiedz na moje straty bo jak nie to nie wiem co z soba ju zrobic!

reklama
Do góry