reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Misia, cudowna wiadomosc!! CIezko jednak pocichutku sie cieszyc skoro to najpiekniejsza i najbardzej oczekiwana chwila w zyciu :-) GRATULUJE!!!

Dorex, trzymaj sie cieplo i nie daj sie chorubsku!!! Szybko wracaj do zdrowia i jak tylko bedziesz mogla,to wracaj do nas :-)

reklama
Misia,bardzo Wam gratuluje, dbaj o siebie jak najbardziej sie da. Mnie dzisiaj dopadla niestety chandra, wlasnie wracam z zakupow, wszedzie widzialam tylko szczesliwe matki z malutkimi dziecmi albo kobiety w ciazy, w dodatku jest sobota a to dzien w ktorym poronilam:(

Last time- cześć!!! ja tu czasami jeszcze zaglądam:tak: leż i odpoczywaj,bo z szyjką nie ma żartów! U mnie pod górkę,ale już dużo mi nie zostało. Z naszej starej ekipy,to Sylha, Lola216 i Marcikuk już urodziły:-)

Misia-moje gratulacje, HURRA!!!
AgaPl- odganiamy złe myśli, SIO SIO SIO nie stresuj się na zapas, proponuje jakąś formę relaksu-dobra książka,film,spacer...

elala - myślałam, że zniknęłaś już z tego forum, trzymaj za nas, bo potrzebujemy dużo pozytywnej energii :)

gotadora- wiesz kobiety są jednak śmieszne, aż się wzruszyłam tym zdjęciem z mamusią na łące, eh chyba każda z nas o tym marzy najbardziej :)

misia - gratulacje, ale dorodny bąbelek :) dobrze rokuje

dorex - obyś szybko doszła do siebie, owrzodzenie rogówki jak to się objawia, nie wiedziałam, że coś takiego istnieje

kate - eh... te matki z dziećmi też mnie czasem irytują są wszędzie przynajmniej na naszym osiedlu gdzie jest masę młodych małżeństw, ale wiesz my też kiedyś takie będziemy więc znosić je trzeba :-D

Ostatnia edycja:
Kate, kobiet w ciąży i małych dzieci nie da się uniknąć, ale nie smuć się, bo Ty już niedługo też będziesz miała maleństwo :)
A teraz pierś do przodu, łeb do słońca i smutki na bok!!!

Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, gdzie jest MOLLA?????

letter_m_1.gif

Misia GRATULACJE ✿✿✿✿✿✿✿ !!!:-)

Dorex oby Twoje oczka szybko wróciły do formy :-) dbaj o nie i wracaj do nas szybko!

Kate tak czasami jest,że widzimy wokół same mamuśki, albo ciężarne, zauważyłam,że gdy patrze na nie z uśmiechem i optymizmem, że niedługo i ja taka bę∂e łatwiej znieść ten widok :-)

tymczasem przenoszę się na łąkę :-) , kurcze, jeśli w styczniu by się udało, to móże na prawde tak sobie poleżę na trawce z brzuszkiem do góry w czerwcu, lipcu, sierpniu, nad jeziorem ...ah... marzenia

reklama
Do góry