reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Pozdrowienia z autostrady. Jest jeden pęcherzyk 7,88 mm. Czyli taki jak trzeba w 6 tyg. Lekarz zgodził sie z nami, ze nieśmiało sie cieszymy, ale świętować będziemy na wizycie za 2 tyg. I wtedy mogę wracać do swojego ginekologa.

reklama
Misia, cieszę się razem z Tobą i oczywiście gratuluję.

stylowi_pl_zwierzeta_rodzinka_387127.jpg

Pozdrowienia z autostrady. Jest jeden pęcherzyk 7,88 mm. Czyli taki jak trzeba w 6 tyg. Lekarz zgodził sie z nami, ze nieśmiało sie cieszymy, ale świętować będziemy na wizycie za 2 tyg. I wtedy mogę wracać do swojego ginekologa.

Misia to świetnie:) Jak tu się po cichu cieszyć jak się spełniło największe marzenie.

Misia JUpppppiiii:-):-D:-):-D. gratulacje ogromne:tak:. teraz odpuść z delegacjami i dbaj o swojego bąbelka. kciuki za usg serduszkowe juz zacisniete&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Misia super wieści...

Ja niestety nie jestem na bieżąco bo dopadło mnie owrzodzenie rogówki ( po soczewkach kontaktowych) i biorę mnóstwo kropli do oczu a w nich pisze że w ciąży tylko w najwyższej konieczności stosować buuuuu i gin i okulista każą brać no to biorę z ciężkim sercem ale się trochę martwię no i unikam kompa i telewizora żeby szybciej oczy się pozbierały i będę mogła rzucić te krople wreszcie.....
ale trzymam za Was wszystkie kciuki :tak:

reklama
Do góry