reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kurczaczki do boju!!
IMG_1345.gif
@Kurcia [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Załączniki

• IMG_1345.gif
    IMG_1345.gif
    395,3 KB · Wyświetleń: 387
reklama
az wrocilam do Twojego zdjecia bo nie zauwazylam wczesnie, w pociagu jechalam wtedy!!!

omg ... a dlczego to tak? pytalas moze w aptece? Czy to na pewno jest to samo? Zobacz moje wygladaja normalnie. Ja bym sie chyba upewnila czy na pewno dobra rzecz Ci zamowili.
Babka w aptece tez jeszcze raz zobaczyła czy to dla mnie :D aż tyle bo woel podwójny pak , ale u nas każde tabletki które robią maja znak trupiczaszki

Kurcia przygarnij kropki i trzymaj je tam mocno przez 8 miesiecy. Powodzenia zaciskam kciuki i wysylam ciazowe zarazki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji256][emoji256][emoji256] bedziesz gruba [emoji7][emoji7]

Ozis a test LCT robilas? Mnie Pasnik jedynie to zalecil po calym pliku badan, ktore sama zrobilam, zeby sprawdizc cytotksycznosc. Podobno bardzo wazne badanie. A ty u Pasnika sie lecuzsz bo nie kojarze tyle nas tu ;)
No właśnie mam do niego termin na 13 listopada ale jak mój gametowy usłyszał to powiedział absolutnie nie :(tylko nie do p...ka. I dał mi skierowana na badania immunologicznej. Nie wiem co to jest Lct a zaraz doczytam.

A ja siedzę całą noc i się zastanawiam czy będzie tel. o odwołaniu transferu. No nie umiem inaczej. Nigdy nie może być u mnie normalnie:crazy: Narazie cisza. Wykończą mnie zanim dojdzie do jakiegokolwiek transferu ... Albo sama się wykończę:baffled:
Trzymam za was mocno kciuki. Będzie dobrze. Od wczoraj o Tobie myślę.

reklama
Czyli mimo, że wynik wyszedł dodatni to miałaś transfer?
Mojej siostrze powiedzieli, że musi udać się z wynikami do lekarza chorób zakaźnych. I ktoś jej wspomniał że to może być żółtaczka pokarmowa. Ale pokarmowa to typu A, a w opisie ma podejrzenie typu B. No i jeszcze różyczka jej wyszła dodatnia, że niby to może mieć jakiś związek jedno z drugim, ale może się mylę.
@jolancik - mi też rozyczka wychodzi zawsze dodatnia - niech zrobi awidnosc . Była szczepiona na rozyczke i zapewne dlatego. Wychodzi mi WZW B też dodatnie - ale jest ok - .bo się szczepilam. Oraz zoltaczka typu C - przebyta w dzieciństwie. Niech się nie stresuje tylko podejdzie z tymi wynikami do rodzinnego - ja poszłam do rodzinnego - dał skierowania.

Do góry