reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kurczaczki do boju!!
IMG_1345.gif
@Kurcia [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Załączniki

• IMG_1345.gif
    IMG_1345.gif
    395,3 KB · Wyświetleń: 396
reklama
az wrocilam do Twojego zdjecia bo nie zauwazylam wczesnie, w pociagu jechalam wtedy!!!

omg ... a dlczego to tak? pytalas moze w aptece? Czy to na pewno jest to samo? Zobacz moje wygladaja normalnie. Ja bym sie chyba upewnila czy na pewno dobra rzecz Ci zamowili.
Babka w aptece tez jeszcze raz zobaczyła czy to dla mnie :D aż tyle bo woel podwójny pak , ale u nas każde tabletki które robią maja znak trupiczaszki

Kurcia przygarnij kropki i trzymaj je tam mocno przez 8 miesiecy. Powodzenia zaciskam kciuki i wysylam ciazowe zarazki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji256][emoji256][emoji256] bedziesz gruba [emoji7][emoji7]

Ozis a test LCT robilas? Mnie Pasnik jedynie to zalecil po calym pliku badan, ktore sama zrobilam, zeby sprawdizc cytotksycznosc. Podobno bardzo wazne badanie. A ty u Pasnika sie lecuzsz bo nie kojarze tyle nas tu ;)
No właśnie mam do niego termin na 13 listopada ale jak mój gametowy usłyszał to powiedział absolutnie nie :(tylko nie do p...ka. I dał mi skierowana na badania immunologicznej. Nie wiem co to jest Lct a zaraz doczytam.

A ja siedzę całą noc i się zastanawiam czy będzie tel. o odwołaniu transferu. No nie umiem inaczej. Nigdy nie może być u mnie normalnie:crazy: Narazie cisza. Wykończą mnie zanim dojdzie do jakiegokolwiek transferu ... Albo sama się wykończę:baffled:
Trzymam za was mocno kciuki. Będzie dobrze. Od wczoraj o Tobie myślę.

reklama
Czyli mimo, że wynik wyszedł dodatni to miałaś transfer?
Mojej siostrze powiedzieli, że musi udać się z wynikami do lekarza chorób zakaźnych. I ktoś jej wspomniał że to może być żółtaczka pokarmowa. Ale pokarmowa to typu A, a w opisie ma podejrzenie typu B. No i jeszcze różyczka jej wyszła dodatnia, że niby to może mieć jakiś związek jedno z drugim, ale może się mylę.
@jolancik - mi też rozyczka wychodzi zawsze dodatnia - niech zrobi awidnosc . Była szczepiona na rozyczke i zapewne dlatego. Wychodzi mi WZW B też dodatnie - ale jest ok - .bo się szczepilam. Oraz zoltaczka typu C - przebyta w dzieciństwie. Niech się nie stresuje tylko podejdzie z tymi wynikami do rodzinnego - ja poszłam do rodzinnego - dał skierowania.

Do góry