reklama
JoannaRak
Fanka BB :)
Ale czy ty widziała znaczek czerwony na moim opakowaniu
az wrocilam do Twojego zdjecia bo nie zauwazylam wczesnie, w pociagu jechalam wtedy!!!
omg ... a dlczego to tak? pytalas moze w aptece? Czy to na pewno jest to samo? Zobacz moje wygladaja normalnie. Ja bym sie chyba upewnila czy na pewno dobra rzecz Ci zamowili.
To jest chyba standard, 75 g. Może napisz do lekarza, żeby Ci coś podesłał na maila.Wiedzieli jaką dawka tej glukozy? Bo tym Paniom u mnie chyba o to chodziło...że nie wiedzą jaką dawka .....
A ja siedzę całą noc i się zastanawiam czy będzie tel. o odwołaniu transferu. No nie umiem inaczej. Nigdy nie może być u mnie normalnie Narazie cisza. Wykończą mnie zanim dojdzie do jakiegokolwiek transferu ... Albo sama się wykończę
Mieciu85
@dżoasia mój lekarz powiedział że mam nie robić krów itd. Zrobiłam cała immunologie i lekarz powiedział że tak dobrych wyników jeszcze nie widział... Ale paradoksalnie co szukam dalej i wspomniał mi się że kiedyś przechodziła cytomegalie tzn na wynikach było IgG pozytywnie ale IGM negatywne czyli że teraz jest ok. Myślisz że powinnam o tym myśleć i coś w tym kierunku szukać. Już sama nie wiem też nie chce robić kariotypow. Nie wiem czy podchodzić znowu do transferu bez zmian. Powiedział że nic innego mi nie zaproponuje bo wszystko jest ŚWIETNIE.
Ozis a test LCT robilas? Mnie Pasnik jedynie to zalecil po calym pliku badan, ktore sama zrobilam, zeby sprawdizc cytotksycznosc. Podobno bardzo wazne badanie. A ty u Pasnika sie lecuzsz bo nie kojarze tyle nas tu
redferrari
Kochana nie masz już na to wpływu, ewentualnie modlitwa jeśli jesteś wierząca Trzymamy kciukasy za WasA ja siedzę całą noc i się zastanawiam czy będzie tel. o odwołaniu transferu. No nie umiem inaczej. Nigdy nie może być u mnie normalnie Narazie cisza. Wykończą mnie zanim dojdzie do jakiegokolwiek transferu ... Albo sama się wykończę
redferrari
Matko jak on rośnie przecież się dopiero co urodził...@Kurcia kochana z całych sił
reklama
redferrari
Podziel się: