reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Kurcia kochana z całych sił✊✊✊

Załączniki

• 201810200911541000.jpg
    201810200911541000.jpg
    602 KB · Wyświetleń: 98
A ja siedzę całą noc i się zastanawiam czy będzie tel. o odwołaniu transferu. No nie umiem inaczej. Nigdy nie może być u mnie normalnie:crazy: Narazie cisza. Wykończą mnie zanim dojdzie do jakiegokolwiek transferu ... Albo sama się wykończę:baffled:

@dżoasia mój lekarz powiedział że mam nie robić krów itd. Zrobiłam cała immunologie i lekarz powiedział że tak dobrych wyników jeszcze nie widział... Ale paradoksalnie co :) szukam dalej i wspomniał mi się że kiedyś przechodziła cytomegalie tzn na wynikach było IgG pozytywnie ale IGM negatywne czyli że teraz jest ok. Myślisz że powinnam o tym myśleć i coś w tym kierunku szukać. Już sama nie wiem też nie chce robić kariotypow. Nie wiem czy podchodzić znowu do transferu bez zmian. Powiedział że nic innego mi nie zaproponuje bo wszystko jest ŚWIETNIE.

Ozis a test LCT robilas? Mnie Pasnik jedynie to zalecil po calym pliku badan, ktore sama zrobilam, zeby sprawdizc cytotksycznosc. Podobno bardzo wazne badanie. A ty u Pasnika sie lecuzsz bo nie kojarze tyle nas tu ;)

A ja siedzę całą noc i się zastanawiam czy będzie tel. o odwołaniu transferu. No nie umiem inaczej. Nigdy nie może być u mnie normalnie:crazy: Narazie cisza. Wykończą mnie zanim dojdzie do jakiegokolwiek transferu ... Albo sama się wykończę:baffled:
Kochana nie masz już na to wpływu, ewentualnie modlitwa jeśli jesteś wierząca :) Trzymamy kciukasy za Was :)

reklama
Do góry