reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Niunia znów tydzień młodsza od terminu - no żesz spłakałam się ze wzruszenia a potem ze zmartwienia... matka-wariatka
Nie wiem w którym tygodniu jesteś ale od 14 tc wzrost dzieci jest już bardziej indywidualny, po urodzeniu długość przeciętnie wahania się od 52 cm do 60 cm. Ważne aby dziecko rosło i mieściło się w siatkach centylowych.

reklama
Mam nadzieje, ze w końcu wyjdę na prosta. Od stycznia do października nieszczęść wystarczy:D
Mam nadzieje, ze w końcu wyjdę na prosta. Od stycznia do października nieszczęść wystarczy:D

Listopad- 100lecie niepodległości, liczymy na więcej takich naszych malych cudów,oby dla kazdej z nas w jakis sposob listopad byl pomyślny,czy to z wysoka beta czy pieknym widoczkiem na usg,albo chociaz z właściwą diagnoza :):):)

Dziewuszki walczymy,gonimy @annmarie @Mieciu85 @motylek24 @lafantynka @Justin87 @Never give up i inne forumowe przyszle mamusie,trzymajcie za nas kciuki mamuśki:D

Listopad- 100lecie niepodległości, liczymy na więcej takich naszych malych cudów,oby dla kazdej z nas w jakis sposob listopad byl pomyślny,czy to z wysoka beta czy pieknym widoczkiem na usg,albo chociaz z właściwą diagnoza :):):)

Dziewuszki walczymy,gonimy @annmarie @Mieciu85 @motylek24 @lafantynka @Justin87 @Never give up i inne forumowe przyszle mamusie,trzymajcie za nas kciuki mamuśki:D
3mam mocno [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] I nie puszczam ;-)

Z racji takiej ,ze nie mam encortonu u siebie w kraju, ale mam za to Predisolone i Pasnik mówi ,ze to jest to samo
U nas jego się robi na zamówienie i dzisiaj go odebrałam i w opakowaniu mam,aż 60 kapsułek po 10mg , a zwykłym encortonie mieści się 20kapsulek hmmm
Jak myślicie czy jedna kapsułka może zawierać 10 mg 8-)

Załączniki

• 36D3E7C8-5C84-48F4-A690-849CCDB0EAE0.jpeg
    36D3E7C8-5C84-48F4-A690-849CCDB0EAE0.jpeg
    701,4 KB · Wyświetleń: 97
  • 306E70BD-F17C-40A7-B89C-45B1F8ABED21.jpeg
    306E70BD-F17C-40A7-B89C-45B1F8ABED21.jpeg
    858,7 KB · Wyświetleń: 94
Przykro to czytać... Współczuję bardzo. A badalas immunologie?
@NadziejaJest przepraszam że się dopytuje ale to ważne bo u mnie była identyczna sytuacja taka sama beta i poczułam że coś nie tak nawet się dziewczyn pytałam nagle mnie przestały piersi boleć i zawsze 9 dpt beta spadła. Napisz proszę co u ciebie nie tak? Może razem coś poradzimy... Ja już trochę badań zrobiłam.

Z racji takiej ,ze nie mam encortonu u siebie w kraju, ale mam za to Predisolone i Pasnik mówi ,ze to jest to samo
U nas jego się robi na zamówienie i dzisiaj go odebrałam i w opakowaniu mam,aż 60 kapsułek po 10mg , a zwykłym encortonie mieści się 20kapsulek hmmm
Jak myślicie czy jedna kapsułka może zawierać 10 mg 8-)
No raczej musi, na opakowaniu masz napisane ze jedna zawiera 10 mg, tak samo jak w aptece zawiera 10 mg , ty masz 60 sztuk , w gotowych pudelkach jest po 10,20 czy 50. Wsjo to samo.

reklama
Witajcie kobitki ja dziś w nocy nie wiem co sie stało nie mogłam spać a jak zasnęłam to dopadły mnie sny erotyczne ;) chyba za długo bez sexu .Jutro mój wielki dzień mam zrobić hcg i e2 z progesteronem raniutko lece na wrocek trzymajta łapki i przesyłajcie ciążowe fluidki ściskam was [emoji173][emoji173][emoji173]
@Beata 4 przesyłam fluidy [emoji173] [emoji173]
Czekamy na dobre wieści ;)

Do góry