reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czyli transfer w kt dobie?
W 5 dobie :)

Dziewczyny mi już ręce opadły... Dostałam info o zarodkach. Z 17 pobranych komórek 5 było pustych, 7 nieprawidłowych. Z 5 zapłodniły się 3 i dzisiaj jest 1 klasy A i 2 klasy B. 2 doba. Jutro przed transferem mam czekać na telefon. Niestety po ostatniej stymulacji, wychodząc z domu na transfer dostałam tel. o jego odwołaniu (a na tym etapie miałam 4 zarodki). Czarny scenariusz się powtarza :( To już 4 stymulacja... Podejście choć do transferu, to dla mnie marzenie. Załamka.
Kochana tak mi przykro, że efekty nie są zadowalające. Trzymam jednak mocno za te 3. Niech walczą, żeby jutro był transfer.

Spada;(;(;( dzis 9dpt 14.5 w 7dpt bylo 18.8. Pier**** kur** po co to dalo nadzieje. Dlaczego. W czym jest problem. Wszystko jest do niczego. Czulam ze juz cis nie tak bo piersi nie czuje w ogole nic kurw.a
Tak mi przykro :(

Ja od dzisiaj leżę plackiem w związku z tą moją skracajaca się szyjka. Lekarz mówil, żeby dużo leżeć i oszczędzac się, ale nie brałam tego tak bardzo do siebie. Dziś chciałam trochę posprzątać, ale ledwo się wzięłam i zaczęło mnie ciągnąć w dole brzucha. Poczytałam trochę i wystraszylam się. Także koniec z porządkami! To jest jednak dla mnie ból, bo ja straszna pedantka jestem....

Lez i odpoczywaj, niech mąż sprzata! :p
Wbrew pozorom nasi panowie jak zachodzi potrzeba potrafia wszystko zrobic - posprzatac, ugotowac, zrobic pranie czy zakupy

Niunia znów tydzień młodsza od terminu - no żesz spłakałam się ze wzruszenia a potem ze zmartwienia... matka-wariatka

Nie ma sie co martwic, pewnie jest z niej Kruszynka i tyle. Tak bylo u mojej bratowej i bratanica dalej jest mniejsza niz inne dzieci w jej wieku (ale juz nadrabia, jest jedna z mniejszych w przedszkolu ale nie jest najmniejsza), ale rozwija sie w 100% prawidlowo, jest bardzo madra i taka kochana. Jak jej w niedziele powiedzialam, ze ciocia ma dzidziusia w brzuszku to mnie poglaskala, zerwala kwaitki i mi dala oraz powiedziala, ze bedzie cioci pomagac :)

Dziewczyny mi już ręce opadły... Dostałam info o zarodkach. Z 17 pobranych komórek 5 było pustych, 7 nieprawidłowych. Z 5 zapłodniły się 3 i dzisiaj jest 1 klasy A i 2 klasy B. 2 doba. Jutro przed transferem mam czekać na telefon. Niestety po ostatniej stymulacji, wychodząc z domu na transfer dostałam tel. o jego odwołaniu (a na tym etapie miałam 4 zarodki). Czarny scenariusz się powtarza :( To już 4 stymulacja... Podejście choć do transferu, to dla mnie marzenie. Załamka.

Nie mysl tak, ja trzymam mocne kciuki za te trzy zarodki. Czasem zarodki, ktore slabiej sie rozwijaja na poczatku potem ladnie nadrabiaja. Musisz w nie wierzyc

reklama
Do góry