sssurykatka
Fanka BB :)
Oczywiście, czterech sobie transferowć nie dam a i wyrzucić szkodaA reszta beda znowu zamrazac?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oczywiście, czterech sobie transferowć nie dam a i wyrzucić szkodaA reszta beda znowu zamrazac?
W 5 dobieCzyli transfer w kt dobie?
Kochana tak mi przykro, że efekty nie są zadowalające. Trzymam jednak mocno za te 3. Niech walczą, żeby jutro był transfer.Dziewczyny mi już ręce opadły... Dostałam info o zarodkach. Z 17 pobranych komórek 5 było pustych, 7 nieprawidłowych. Z 5 zapłodniły się 3 i dzisiaj jest 1 klasy A i 2 klasy B. 2 doba. Jutro przed transferem mam czekać na telefon. Niestety po ostatniej stymulacji, wychodząc z domu na transfer dostałam tel. o jego odwołaniu (a na tym etapie miałam 4 zarodki). Czarny scenariusz się powtarza To już 4 stymulacja... Podejście choć do transferu, to dla mnie marzenie. Załamka.
Tak mi przykroSpada;(;(;( dzis 9dpt 14.5 w 7dpt bylo 18.8. Pier**** kur** po co to dalo nadzieje. Dlaczego. W czym jest problem. Wszystko jest do niczego. Czulam ze juz cis nie tak bo piersi nie czuje w ogole nic kurw.a
Mamy dalej 6 zarodkow: 3 morule, 2 10komorkowe i 1 8komorkowy.
Wiec transfer jutro w poludnieee
Super kochana❤ za pisklatka❤Mamy dalej 6 zarodkow: 3 morule, 2 10komorkowe i 1 8komorkowy.
Wiec transfer jutro w poludnieee
Ja od dzisiaj leżę plackiem w związku z tą moją skracajaca się szyjka. Lekarz mówil, żeby dużo leżeć i oszczędzac się, ale nie brałam tego tak bardzo do siebie. Dziś chciałam trochę posprzątać, ale ledwo się wzięłam i zaczęło mnie ciągnąć w dole brzucha. Poczytałam trochę i wystraszylam się. Także koniec z porządkami! To jest jednak dla mnie ból, bo ja straszna pedantka jestem....
Niunia znów tydzień młodsza od terminu - no żesz spłakałam się ze wzruszenia a potem ze zmartwienia... matka-wariatka
@Ozis kochana i na nas przyjdzie czas musimy walczyćDziewczynki jak ja wam zazdroszczę też bym chciała kiedyś poczuć ruchy dziecka. Tak miło się czyta wasze posty
Dziewczyny mi już ręce opadły... Dostałam info o zarodkach. Z 17 pobranych komórek 5 było pustych, 7 nieprawidłowych. Z 5 zapłodniły się 3 i dzisiaj jest 1 klasy A i 2 klasy B. 2 doba. Jutro przed transferem mam czekać na telefon. Niestety po ostatniej stymulacji, wychodząc z domu na transfer dostałam tel. o jego odwołaniu (a na tym etapie miałam 4 zarodki). Czarny scenariusz się powtarza To już 4 stymulacja... Podejście choć do transferu, to dla mnie marzenie. Załamka.
Spada;(;(;( dzis 9dpt 14.5 w 7dpt bylo 18.8. Pier**** kur** po co to dalo nadzieje. Dlaczego. W czym jest problem. Wszystko jest do niczego. Czulam ze juz cis nie tak bo piersi nie czuje w ogole nic kurw.a