reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny beta urosła. 8 dzień po transferze 54, dzisiaj 10dzien 134. Lekarz mi powiedziała, ze jest ok, ze nie potrzebnie ta w 8 dniu robiłam. Nie wiem czy. Je za mały ten przyrost??

Gratulacje, przyrost jest jak najbardziej w normie. Minimalny przyrost to 66% co 48h, a twoj to ponad 130%
Zrob jeszcze kolejna weryfikacje w poniedzialek, ale wszystko wskazuje na to, ze bedziesz gruba :p

Spada;(;(;( dzis 9dpt 14.5 w 7dpt bylo 18.8. Pier**** kur** po co to dalo nadzieje. Dlaczego. W czym jest problem. Wszystko jest do niczego. Czulam ze juz cis nie tak bo piersi nie czuje w ogole nic kurw.a
@NadziejaJest przykro mi bardzo serce pęka jak się czyta takie posty ale kochana spróbój powtórzyć jeszcze za 2 dni dla pewności <3

Spada;(;(;( dzis 9dpt 14.5 w 7dpt bylo 18.8. Pier**** kur** po co to dalo nadzieje. Dlaczego. W czym jest problem. Wszystko jest do niczego. Czulam ze juz cis nie tak bo piersi nie czuje w ogole nic kurw.a

U mnie podobny sceneriusz przy pierwszym transferze, a drugi udany. Odetchnij wyplacz sie i mysl nad kolejnymi krokami. Jesli zarodek bul dobrej klasy to pomysl nad immunologia zeby czasu nie tracic (mnie tak zalecili) Bedzie dobrze, cos ruszylo a to najwazniejsze[emoji173]️[emoji173]️

Nie mysl tak, ja trzymam mocne kciuki za te trzy zarodki. Czasem zarodki, ktore slabiej sie rozwijaja na poczatku potem ladnie nadrabiaja. Musisz w nie wierzyc
Dziękuję bardzo kochana. Chciałbym bardzo wierzyć, ale moja historia pokazuje, że nie zaczyna się to dobrze. Z 2 pierwszych stymulacji miałam po 1 zarodku. Ostatnio żadnego. Po zmianie kliniki i sposobu stymulacji, efekt jak narazie jest najgorszy. Nie wiem co jeszcze można zrobić. 5 stymulacja to już szaleństwo i chyba w moim przypadku nie ma sensu.

Dziękuję bardzo kochana. Chciałbym bardzo wierzyć, ale moja historia pokazuje, że nie zaczyna się to dobrze. Z 2 pierwszych stymulacji miałam po 1 zarodku. Ostatnio żadnego. Po zmianie kliniki i sposobu stymulacji, efekt jak narazie jest najgorszy. Nie wiem co jeszcze można zrobić. 5 stymulacja to już szaleństwo i chyba w moim przypadku nie ma sensu.
Straszne, 4 stymulacje i taka bida z zarodkami... Moze jeszcze będzie dobrze. Może dadzą radę i jeden z nich okaże się tym wyjątkowym. Bardzo Ci tego życzę. I bardzo Ci współczuję.
Rozważalaś kd? Czy u Was jest problem z nasieniem? A moze adopcja zarodka? Jest sporo alternatyw choć mnie trochę ta wizja przeraża, to wiele dziewczyn jest zadowolonych z takiej decyzji. Do wszystkiego trzeba dojrzeć...

reklama
Do góry