Justin87
Fanka BB :)
Nazwa badania to beta hcg.Kochane co lepiej jutro zrobić bete czy hcg bo mi lekarz kazał hcg a widze że wy robicie bete hmmm??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nazwa badania to beta hcg.Kochane co lepiej jutro zrobić bete czy hcg bo mi lekarz kazał hcg a widze że wy robicie bete hmmm??
To jest beta hcg. Jedno badanieKochane co lepiej jutro zrobić bete czy hcg bo mi lekarz kazał hcg a widze że wy robicie bete hmmm??
Napewno tez się doczekasz!! Nie może być inaczej!! Ja myślałam ze jestem na tyle beznadziejny przypadek ze już nic mi nie pomoze. Dół na maxa! Ale trzeba wierzyć i walczyć do końca! Opłaca się! I dla Ciebie tez kiedyś zaświeci słonko! Zobaczysz!!Dziewczynki jak ja wam zazdroszczę też bym chciała kiedyś poczuć ruchy dziecka. Tak miło się czyta wasze posty
Super, to jutro kciuki, a transfer i nudne ciążowe miesiącsMamy dalej 6 zarodkow: 3 morule, 2 10komorkowe i 1 8komorkowy.
Wiec transfer jutro w poludnieee
Lez i odpoczywaj ile wlezie! Kurz jest po to żeby leżał! Maleństwo jest najwazniejsze! Także tego relax!!Ja od dzisiaj leżę plackiem w związku z tą moją skracajaca się szyjka. Lekarz mówil, żeby dużo leżeć i oszczędzac się, ale nie brałam tego tak bardzo do siebie. Dziś chciałam trochę posprzątać, ale ledwo się wzięłam i zaczęło mnie ciągnąć w dole brzucha. Poczytałam trochę i wystraszylam się. Także koniec z porządkami! To jest jednak dla mnie ból, bo ja straszna pedantka jestem....
Doktor od razu mowil ze 'trzeba spojrzec prawdzie w oczy,ze jest kiepsko,ale mozna probowac'Laurka a moze pomysl o zmi ie kliniki jakby trzeba bylo kolejne podejscia. Zostawiasz tam gruba kase wiec takie traktowanieni teksty to naprawde mogliby sobie darowac.
Bardzo mi przykro[emoji21]Cześć dziewczyny! Zrobiłam dzisia beta 10 dpt, niestety chyba się nie udało bo 0,1 a progesteron 11,32ng/ml
Myślicie ze jest sens jeszcze powtórzyć ?
Niunia znów tydzień młodsza od terminu - no żesz spłakałam się ze wzruszenia a potem ze zmartwienia... matka-wariatkaCześć Dziewczyny,
trzymam mocno kciuki za piękne ciążowe bety @NadziejaJest @GPPPP
@sssurykatka mam nadzieję, że przygotowania do tego transferu okażą się szczęśliwe. Powodzenia. :*
@redferrari dzisiaj szykują Ci się piękne widoki, zobaczysz jak Twoje maleństwo wygląda. Pochwal się później swoim słodziakiem.
Miłego dnia. :*
Kochane sondaz...w ktorym tygodniu czulyscie pierwsze ruchy klusek w brzuchu? Ja wczoraj pol nocy nie moglam spac i wydaje mi sie, ze maly mieciu sie tez przewalal bo to uczucie bylo bardzo nisko wiec raczej nie ruchy jelit ale wydaje mi sie, ze 14 tydzien to troche wczesnie?