reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
To chyba wcale nie musi byc na srodku, bo jak sprawdzalam tym monitorem serca to tez z boku sie zdarzalo, ze wychwytywalo. A jak tam u ciebie z tym monitorem kochana probowalas jeszcze czy dalas na razie spokoj?
@Mieciu85 ja tež jak miałam transfer to lekarz trzymał usg z lekka po lewej stronie i tam właśnie widziałam zarodeczki po transferze :) mam nadzieję że został tam przynajmniej jeden jutro hcg to się dowiem ❤❤❤

Ja od dzisiaj leżę plackiem w związku z tą moją skracajaca się szyjka. Lekarz mówil, żeby dużo leżeć i oszczędzac się, ale nie brałam tego tak bardzo do siebie. Dziś chciałam trochę posprzątać, ale ledwo się wzięłam i zaczęło mnie ciągnąć w dole brzucha. Poczytałam trochę i wystraszylam się. Także koniec z porządkami! To jest jednak dla mnie ból, bo ja straszna pedantka jestem....

reklama
Laurka wierze, ze ten 1 zarodeczek bedize szczesliwy [emoji173]️ a jesli musieibyscie podejsc do rundy 2 moze zastanowcie sie nad zaplodnieniem czesci komorek nasieniem dawcy zeby rozlozyc ryzyko jesli dopuszczacie taka opcje? Moj bral profertil
pewnie juz tez sie wieloma specyfikami faszerowiscie nam chyba pomogl.

Profertil moj bral brzed IUI. Od kilku lat jak bada nasienie to bylo wszystko kiepsko a po profertilu morfologia byla 17%,
nasza byla lekarka stwierdzila ze to byl blad i lab powinno powtorzyc badania.
Przed kolejna proba imsi napewno kupimy profertil i zrobomy badanie zeby zobaczyc czy faktycznie cos pomaga...

Do góry