lafantynka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczynki jak ja wam zazdroszczę też bym chciała kiedyś poczuć ruchy dziecka. Tak miło się czyta wasze postyTak tak, nisko. Tylko czasem jakby bardziej z boku niż na srodku. Tez czekam z niecierpliwością!!
@Kurcia superowo kurczaczki dają czadu a jutro do mamusi na długie miesiąceMamy dalej 6 zarodkow: 3 morule, 2 10komorkowe i 1 8komorkowy.
Wiec transfer jutro w poludnieee
No wreszcie!!! [emoji7]Czesc ciotki, meldujemy sie po usg , mamy 1,4 i 1,8 cm rosniemy jak na drozdzach, buziaki od robaczkow[emoji173]️[emoji173]️
@Mieciu85 ja tež jak miałam transfer to lekarz trzymał usg z lekka po lewej stronie i tam właśnie widziałam zarodeczki po transferze mam nadzieję że został tam przynajmniej jeden jutro hcg to się dowiem ❤❤❤To chyba wcale nie musi byc na srodku, bo jak sprawdzalam tym monitorem serca to tez z boku sie zdarzalo, ze wychwytywalo. A jak tam u ciebie z tym monitorem kochana probowalas jeszcze czy dalas na razie spokoj?
Laurka wierze, ze ten 1 zarodeczek bedize szczesliwy [emoji173]️ a jesli musieibyscie podejsc do rundy 2 moze zastanowcie sie nad zaplodnieniem czesci komorek nasieniem dawcy zeby rozlozyc ryzyko jesli dopuszczacie taka opcje? Moj bral profertil
pewnie juz tez sie wieloma specyfikami faszerowiscie nam chyba pomogl.