Mieciu85
Fanka BB :)
No wlasnie nic jeszcze nie wiem dziewczyny:/ nie zadzwonili jeszcze
Kurcia moze tam zadzwon, ja tam raz dzwonilam, bo mieciu zaraz zawalu dostanie z odswiezania forum [emoji173]️
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wlasnie nic jeszcze nie wiem dziewczyny:/ nie zadzwonili jeszcze
Właśnie tez się nad tym zastanawiam... ja od kliki dni czuje coś jakby bąbelki pękały.. hmm.. ale sama nie wiem czy to to????
Tak tak, nisko. Tylko czasem jakby bardziej z boku niż na srodku. Tez czekam z niecierpliwością!!Moim zdaniem jesli to bardzo nisko w okolicach kosci lonowej to moze to byc to. Moze juz za niedlugo bardziej konkretnie cos bedziemy czuc [emoji173]️
Ooooooo Hihitak, to dokładnie to!
pierwsze ruchy to takie subtelne uczucia jak by właśnie bąbelki latały
Tak tak, nisko. Tylko czasem jakby bardziej z boku niż na srodku. Tez czekam z niecierpliwością!!
Łał!!!!!!!Kurciu ten level zaliczony na 5. jesssu żeby to był ten złoty strzał.Mamy dalej 6 zarodkow: 3 morule, 2 10komorkowe i 1 8komorkowy.
Wiec transfer jutro w poludnieee
Czyli transfer w kt dobie?Mamy dalej 6 zarodkow: 3 morule, 2 10komorkowe i 1 8komorkowy.
Wiec transfer jutro w poludnieee
trzymam mocno!!!! Za kurczątkaNo wlasnie nic jeszcze nie wiem dziewczyny:/ nie zadzwonili jeszcze