reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Retiolandia - tabletki mogą powstrzymać krwawienie miesięczne, a nie poronienie. Ja tak miałam, że po pierwszy nieudanym IVF dostałam okres dopiero po odstawieniu tabletek.

Lawendowy_sen - oby te leukocyty były z powodu ciąży - czego Ci z całego serca życzę i za co mocno trzymam kciuki jakby coś &&&&&&&&&. Kuruj się kobieto :)

A mam pytanie, mam chęć napić się troszkę czerwonego winka, jak myślicie nie zaszkodzi mi na stymulację?

sony - bo mojemu maleństwu ostatnio wolno biło serce o wiele za wolno, jak na 7 tydzień i lekarz dał nam dwa tygodnie na wyjaśnienie się sprawy. 14 na wizycie albo zobaczę dzidziusia i wszystko będzie ok, ale pusty pęcherzyk. A obawy mam wielkie, bo nie czuję się jak w ciąży, nie mam mdłości przede wszystkim, a te objawy które mam czyli temp, zmęczenie, pól piersi mogą być spowodowane lekami, który biorę zatrzęsienie dużo.

kinga - dzięki właśnie o to mi chodziło :)

reklama
Marcysiowa - myślałam o lampce wina, ale chyba sobie odpuszczę, bo to bez sensu. Najgorsze, że w niedzielę będę miała gości imieninowych i sokiem będę toasty wznosić swoje. Przyjdą mojego m. rodzice. Super ludzie, ale nie mówiliśmy im o tym, że się staramy o maluszka. Powiemy jak wyjdzie.

Do góry