reklama
Magdalena_wawa
Aktywna w BB
KOCHANE dziękuję ale tak po cichutku, żeby nie zapeszyć...
Kinga_1
Fanka BB :)
Magdalena_wawa - betka rośnie i dalej będzie rosła. Zobaczysz ... Kciuki za to będą mocno zaciśnięte cały czas &&&&&&&&&
Lawendowy, a jak to sie stalo,ze zbadalas leukocyty? Zalecenie kliniki??? Mam jedna wielkie przeczucie, ze to ciaza tutaj namieszala ;-)
Retiolandia, niebawem zobaczysz Twoja tlusciutka ,zdrowa,kluseczke
Magdalena, cos sie tam dzieje i wszsytko idzie w dobrym kierunku!!! Beta sie rozkteca.SUPER!!! Ciesze sie bardzo :-)
Retiolandia, niebawem zobaczysz Twoja tlusciutka ,zdrowa,kluseczke
Magdalena, cos sie tam dzieje i wszsytko idzie w dobrym kierunku!!! Beta sie rozkteca.SUPER!!! Ciesze sie bardzo :-)
Misia1974
Magdalena - gratulacje!
Pełna nadziei - chyba z nami flirtujesz :-) Czym wyższa beta tym oczywiście lepiej.
Domniemika - głowa do góry. Mnie nie wyszło w kwietniu, a udało się za drugim razem. Po ośmiu latach.
Lawendowy - dlaczego takie badanie robiłaś? Może właśnie wróży ten wynik ciążę?
Co do winka .... - ja popijałam całą stymulację. No nie upijałam się, ale wieczorem zawsze lampeczka. A. kiedyś nawet kazał mi Wam przekazać, że jego zdaniem zaszłam od ... koszernego winka. Bo zmieniliśmy ostatnio, akurat w czasie stymulacji gatunek i przerzuciliśmy się na izraelskie :-) Więc u mnie chyba będzie Sara lub Abraham - oni też się naczekali :-)
Poproszę jutro o kciuki, bo mamy pierwsze usg.
Jakoś wytrwałam dwa dni podróży Bydgoszcz - Łódź. Jutro zabieram maluchy do Gdyni. Mamy nadzieję, że zostały dwa - ale jutro się przekonamy.
Póki co mnie brzuch już nie boli, ale pobolewają jajniki. Nie wiecie, o czym to może świadczyć?
Jeśli będzie jutro wszsytko ok, chyba wezmę tydzień zwolnienia, bo dziś bardzo się denerwowałam, że tym szkoleniem zaszkodzę maluszkom.
Pełna nadziei - chyba z nami flirtujesz :-) Czym wyższa beta tym oczywiście lepiej.
Domniemika - głowa do góry. Mnie nie wyszło w kwietniu, a udało się za drugim razem. Po ośmiu latach.
Lawendowy - dlaczego takie badanie robiłaś? Może właśnie wróży ten wynik ciążę?
Co do winka .... - ja popijałam całą stymulację. No nie upijałam się, ale wieczorem zawsze lampeczka. A. kiedyś nawet kazał mi Wam przekazać, że jego zdaniem zaszłam od ... koszernego winka. Bo zmieniliśmy ostatnio, akurat w czasie stymulacji gatunek i przerzuciliśmy się na izraelskie :-) Więc u mnie chyba będzie Sara lub Abraham - oni też się naczekali :-)
Poproszę jutro o kciuki, bo mamy pierwsze usg.
Jakoś wytrwałam dwa dni podróży Bydgoszcz - Łódź. Jutro zabieram maluchy do Gdyni. Mamy nadzieję, że zostały dwa - ale jutro się przekonamy.
Póki co mnie brzuch już nie boli, ale pobolewają jajniki. Nie wiecie, o czym to może świadczyć?
Jeśli będzie jutro wszsytko ok, chyba wezmę tydzień zwolnienia, bo dziś bardzo się denerwowałam, że tym szkoleniem zaszkodzę maluszkom.
lawendowy_sen
Agapl, Misia, ze względu na hiperkę dr kazał mi zrobić dodatkowe badania, w tym morfologię, ale na wizycie nie zwrócił na nią uwagi, bo bardziej interesował go fibrynogen .W ciągu miesiąca morfologia strasznie mi siadła i sama była dzisiaj u internisty. I to ona się zaniepokoiła.
lawendowy_sen
Retiolandia, nie zamartwiaj się na zapas. Serduszko na pewno mocno bije dla swojej mamy.
retiolandia
dziękuję dziewczyny, lawendowy zdjęcie cudne
misia w takim razie trzymam kciuki aby dwa ludki były z Tobą
misia w takim razie trzymam kciuki aby dwa ludki były z Tobą
reklama
Podziel się: