reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lawendowy, a jak to sie stalo,ze zbadalas leukocyty? Zalecenie kliniki??? Mam jedna wielkie przeczucie, ze to ciaza tutaj namieszala ;-)

Retiolandia, niebawem zobaczysz Twoja tlusciutka ,zdrowa,kluseczke :tak:

Magdalena, cos sie tam dzieje i wszsytko idzie w dobrym kierunku!!! Beta sie rozkteca.SUPER!!! Ciesze sie bardzo :-)

Magdalena - gratulacje!
Pełna nadziei - chyba z nami flirtujesz :-) Czym wyższa beta tym oczywiście lepiej.
Domniemika - głowa do góry. Mnie nie wyszło w kwietniu, a udało się za drugim razem. Po ośmiu latach.
Lawendowy - dlaczego takie badanie robiłaś? Może właśnie wróży ten wynik ciążę?

Co do winka .... - ja popijałam całą stymulację. No nie upijałam się, ale wieczorem zawsze lampeczka. A. kiedyś nawet kazał mi Wam przekazać, że jego zdaniem zaszłam od ... koszernego winka. Bo zmieniliśmy ostatnio, akurat w czasie stymulacji gatunek i przerzuciliśmy się na izraelskie :-) Więc u mnie chyba będzie Sara lub Abraham - oni też się naczekali :-)

Poproszę jutro o kciuki, bo mamy pierwsze usg.
Jakoś wytrwałam dwa dni podróży Bydgoszcz - Łódź. Jutro zabieram maluchy do Gdyni. Mamy nadzieję, że zostały dwa - ale jutro się przekonamy.

Póki co mnie brzuch już nie boli, ale pobolewają jajniki. Nie wiecie, o czym to może świadczyć?
Jeśli będzie jutro wszsytko ok, chyba wezmę tydzień zwolnienia, bo dziś bardzo się denerwowałam, że tym szkoleniem zaszkodzę maluszkom.

Agapl, Misia, ze względu na hiperkę dr kazał mi zrobić dodatkowe badania, w tym morfologię, ale na wizycie nie zwrócił na nią uwagi, bo bardziej interesował go fibrynogen .W ciągu miesiąca morfologia strasznie mi siadła i sama była dzisiaj u internisty. I to ona się zaniepokoiła.

Retiolandia, nie zamartwiaj się na zapas. Serduszko na pewno mocno bije dla swojej mamy.

400881_309304355773889_1791242547_n.jpg

Misia :-) myślami jestem z Tobą i trzymam kciuki i daj nam szybko znać jak już będziesz po usg :-) dwa maluszki są na pewno z Tobą :tak:

reklama
Misia trzymam kciuki za jutrzejsze usg, daj znac po:tak:
Magdalena noo betka powoli rosnie, to dobry znak:-) niech fasolka dalej się rozwija i następna betka będzie juz duuzo wyższa;-)

Do góry