reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Kinga my zawsze mówiliśmy, że ja prowadzę auto i dlatego nie pije. A jak do was przychodzą to zawsze możesz powiedzieć, że boli Cię głowa i prochy wzięłaś.

reklama
SonySony - 3 to byłaby na bank przesada. A relaks mam w planie inny na jutro. Wizyta u fryzjerki. Zobaczymy jak mi kolorek wyjdzie włosków. No i przy okazji poczytam sobie książkę jak będę u niej.

alegoria - mam taką nadzieję.
sony - no właśnie nie wiem jak może być puste, może taka mała kluska się jakoś wchłania nie wiem tak mi powiedziano, mam w każdym razie nadzieję, że jednak będzie zdrowa kluska w pełni sił jak na 9 tydzień

Jestem po II weryfikacji widać światełko w tunelu
beta 8,1! estradiol 692, progesteron 68,75
Co prawda lekarz studził moje szczęście malujące się na twarzy bo powiedział że III i nastepne weryfikacje dadzą miarodajny obraz

Retiolandia z Twojej kluseczki to niedługo będzie niezła pyza :-) nie martw się będzie dobrze :tak: serduszko na pewno będzie mocno bić:tak:

Lawendowy Sen i Ty się nie martw, to pewnie objawy ciąży :tak: Adelka jest dla Ciebie w poniedziałek :-)

a pro po piosenki to Wam powiem takie zdarzenie z mojego życia:
gdy miałam 16 lat wróciłam z obozu z nowymi piosenkami i szczególnie jedna mi tak się spodobała, więc oczywiście w domu wzięłam gitarę, gram i śpiewam, a tu mama wpada i się pyta skąd znam tę piosenkę :angry: ? no ja mówię,że z obozu... ona potem mówi: " i Ty teraz mi to robisz???" ..." jak byłam z tobą w ciąży to ta piosenka stale w radiu leciała, a ja jak ją słyszałam to od razu wymiotowałam :szok:" taki prezencik mamie zrobiłam :-)

reklama
Do góry