reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hejka. Czy ktoras z was majac polipa w macicy krwawila podczas albo po stosunku?

W przyszlym tygodniu sprawdzam ostatni raz bete i dzwonie do lekarza w celu dalszych ustalen. Poki co jest niby wszystko ok. Ostatnie dni po przerwie z seksikami byly spokojne, nic nie plamilo. Dzis rano po wczorajszym znow. Troche plamie i troche jakby wylatywaly tkanki malutkie. Potem znow wszystko ustaje. Troche sie martwie czy to normalne :confused:

Hejka. Czy ktoras z was majac polipa w macicy krwawila podczas albo po stosunku?

W przyszlym tygodniu sprawdzam ostatni raz bete i dzwonie do lekarza w celu dalszych ustalen. Poki co jest niby wszystko ok. Ostatnie dni po przerwie z seksikami byly spokojne, nic nie plamilo. Dzis rano po wczorajszym znow. Troche plamie i troche jakby wylatywaly tkanki malutkie. Potem znow wszystko ustaje. Troche sie martwie czy to normalne :confused:
Plamienia kontaktowe mam od wielu lat. Czasem były, potem znikały. Jednak nigdy nie były to tkanki czy skrzepy, zwykła krew w ilości minimalnej. Nigdy też lekarze, a trochę ich było, nie mogli dojść dlaczego tak się dzieje.

Ja na razie wegetuje, jak to minie to juz moge byc i gruba
Nie dziwię się. I trymestr pokazał mi jak to jest być w ciąży. Przy mojej młodej nie było tak ciężko a i tak wiele dziewczyn ma gorzej niż ja teraz miałam. Nie wiem czy bym to przeżyła. II trymestr jest znacznie łatwiejszy i czuję się lepiej, chociaż kręgosłup boli i ogólnie wszystko boli. ;)

Ja tez biorę 10mg. I kazał podzielić tabletkę na 4 części i co dwa dni odstawiać 1/4
Ja wogole nie miałam żadnych plamien i nie mam jakiegoś dużego stresu. Troszkę tylko. Najlepsze ze kazał przyjść na wizytę ze miesiąc!!!! Zgrozo!!! Ale jak zobaczył moja minę to powiedział no dobra za 3 tygodnie! A za chwile no dobra za 2! I mój mąż tez mówi ze lepiej za 2 tygodnie żebym mu głowy nie suszyła :D pozatym skoro schodzę z lekow to chce wiedzieć ze wszystko jest w porzadku.

Fajnie macie z tymi wizytami w Polsce, ja teraz bede probowala co miesiac dostac sie na wizyte. Pewnie, przy schodzeniu z lekow czeste wizyty na pewno Cie uspokoja. :) probowalas ten doppler? ;)

Dziewczyny kochane, sciskam Was. Ostatnie kilka dni nie mialam czasu tu zagladac, cos sie dowiedzialam co u Was. Postow nie dam rady doczytac.

Czekam na @, mysle ze w srode-czwartek przyjdzie i bede ruszac z cyklem transferowym!
To będziemy szły podobnie, też czekam na okres w przyszłym tyg i w 19-20 dzień cyklu transfer blastusia:)

reklama

Feliu ja miałam polipa i krwawiłam do 15dc takie plamienia, w drugim miesiącu po usunięciu zaszłam w ciążę. Lewy mówił że nie było szans zaciążyć bo ta krew zmienia ph.

Do góry