Nie ma czego czuj się zaproszona jak bedziesz przejazdem pospacerujemy po parkuZylam normalnie. Wiadomo zadnych fast foodów, ale tez bez specjalnej diety.
Zazdroszcze ci tego mieszkania!
reklama
Hejka. Czy ktoras z was majac polipa w macicy krwawila podczas albo po stosunku?
W przyszlym tygodniu sprawdzam ostatni raz bete i dzwonie do lekarza w celu dalszych ustalen. Poki co jest niby wszystko ok. Ostatnie dni po przerwie z seksikami byly spokojne, nic nie plamilo. Dzis rano po wczorajszym znow. Troche plamie i troche jakby wylatywaly tkanki malutkie. Potem znow wszystko ustaje. Troche sie martwie czy to normalne
W przyszlym tygodniu sprawdzam ostatni raz bete i dzwonie do lekarza w celu dalszych ustalen. Poki co jest niby wszystko ok. Ostatnie dni po przerwie z seksikami byly spokojne, nic nie plamilo. Dzis rano po wczorajszym znow. Troche plamie i troche jakby wylatywaly tkanki malutkie. Potem znow wszystko ustaje. Troche sie martwie czy to normalne
Kochana gratuluję!!! Zasłużyłas na to po tylu przejściach Całym sercem jestem z Tobą i trzymam za Was kciuki
annemarie
Fanka BB :)
Ja na razie wegetuje, jak to minie to juz moge byc i grubaTo zdjęcie sprzed tygodnia, wtedy 19+4. Tak więc u mnie grubo dosłownie i w przenośni ale odkąd kopią, to wszelkie niedogodności są wynagrodzone. [emoji4]
motylek24
Plamienia kontaktowe mam od wielu lat. Czasem były, potem znikały. Jednak nigdy nie były to tkanki czy skrzepy, zwykła krew w ilości minimalnej. Nigdy też lekarze, a trochę ich było, nie mogli dojść dlaczego tak się dzieje.Hejka. Czy ktoras z was majac polipa w macicy krwawila podczas albo po stosunku?
Justin87
Nie dziwię się. I trymestr pokazał mi jak to jest być w ciąży. Przy mojej młodej nie było tak ciężko a i tak wiele dziewczyn ma gorzej niż ja teraz miałam. Nie wiem czy bym to przeżyła. II trymestr jest znacznie łatwiejszy i czuję się lepiej, chociaż kręgosłup boli i ogólnie wszystko boli.Ja na razie wegetuje, jak to minie to juz moge byc i gruba
Mieciu85
Ja tez biorę 10mg. I kazał podzielić tabletkę na 4 części i co dwa dni odstawiać 1/4
Ja wogole nie miałam żadnych plamien i nie mam jakiegoś dużego stresu. Troszkę tylko. Najlepsze ze kazał przyjść na wizytę ze miesiąc!!!! Zgrozo!!! Ale jak zobaczył moja minę to powiedział no dobra za 3 tygodnie! A za chwile no dobra za 2! I mój mąż tez mówi ze lepiej za 2 tygodnie żebym mu głowy nie suszyła pozatym skoro schodzę z lekow to chce wiedzieć ze wszystko jest w porzadku.
Fajnie macie z tymi wizytami w Polsce, ja teraz bede probowala co miesiac dostac sie na wizyte. Pewnie, przy schodzeniu z lekow czeste wizyty na pewno Cie uspokoja. probowalas ten doppler?
Laurka2019
To będziemy szły podobnie, też czekam na okres w przyszłym tyg i w 19-20 dzień cyklu transfer blastusiaDziewczyny kochane, sciskam Was. Ostatnie kilka dni nie mialam czasu tu zagladac, cos sie dowiedzialam co u Was. Postow nie dam rady doczytac.
Czekam na @, mysle ze w srode-czwartek przyjdzie i bede ruszac z cyklem transferowym!
reklama
Margit2018
Feliu ja miałam polipa i krwawiłam do 15dc takie plamienia, w drugim miesiącu po usunięciu zaszłam w ciążę. Lewy mówił że nie było szans zaciążyć bo ta krew zmienia ph.Hejka. Czy ktoras z was majac polipa w macicy krwawila podczas albo po stosunku?
Podziel się: