reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dwa bijace[emoji173]️[emoji173]️Zobacz załącznik 906756
O moj boze!!!!! Ale infooooo!!!!!!!!! Wspaniale!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak sie ciesze!!
A jakie masz plany? Świeży transfer czy mrozisz? I ilu dniówe kropki zabierasz? Mnie wczoraj lekarz proponował 2 (oby wogle rozwinęły się 2), ale stanęło na jednym, bo panicznie boję się ciąży mnogiej.
Wiesz co do planów to jeszcze nie do konca wiem. Transfer raczej planowany na swiezo, ale zobaczymy jaki dzis estradiol.
Ja do tej pory jak 3dniowe to biore dwa, a jak piecio to jeden. Raczej bym chciala juz wszystkie trzymac do 5 doby, a nie do 3, bo nie chce przechodzic tryliona transferow jesli mialyby sie przestac rozwijac przed 5 doba.
Witajta Kochane !! właśnie jestem po rozmowie z embriologiem jutro o 11:20 transfer moich dzieciaczków :-D:-D:-D dalej się ładnie dzielą i dalej są 3 moje serduszka :happy2::happy2::happy2: .kochane co do transferu co polecacie jakieś porady plisss no i prośba o łapki i ciążowe fluidki ściskam was wszystkie :);):);)
Wspaniale!!!!! Trzymamy mocno mocno!!

reklama
Do góry