Justin87
Fanka BB :)
Hmmm niezbyt wysoką jak to można by było się spodziewać po bliźniakach. coś ok. 210.A Ty jaką miałaś betkę w 9dpt?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmmm niezbyt wysoką jak to można by było się spodziewać po bliźniakach. coś ok. 210.A Ty jaką miałaś betkę w 9dpt?
No kochana
Dodajesz mi odwagi ktory to miesiac?
Ja mialam 177 w 10 dpt i efekt dzisiejszy szokujacyHmmm niezbyt wysoką jak to można by było się spodziewać po bliźniakach. coś ok. 210.
To zdjęcie sprzed tygodnia, wtedy 19+4. Tak więc u mnie grubo dosłownie i w przenośni ale odkąd kopią, to wszelkie niedogodności są wynagrodzone. [emoji4]Dodajesz mi odwagi ktory to miesiac?
O moj boze!!!!! Ale infooooo!!!!!!!!! Wspaniale!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak sie ciesze!!Dwa bijace[emoji173]️[emoji173]️Zobacz załącznik 906756
Wiesz co do planów to jeszcze nie do konca wiem. Transfer raczej planowany na swiezo, ale zobaczymy jaki dzis estradiol.A jakie masz plany? Świeży transfer czy mrozisz? I ilu dniówe kropki zabierasz? Mnie wczoraj lekarz proponował 2 (oby wogle rozwinęły się 2), ale stanęło na jednym, bo panicznie boję się ciąży mnogiej.
Wspaniale!!!!! Trzymamy mocno mocno!!Witajta Kochane !! właśnie jestem po rozmowie z embriologiem jutro o 11:20 transfer moich dzieciaczków dalej się ładnie dzielą i dalej są 3 moje serduszka .kochane co do transferu co polecacie jakieś porady plisss no i prośba o łapki i ciążowe fluidki ściskam was wszystkie
Just nawet lepiej niz ok. GratulacjeDziewczyny pomóżcie .
Dziewiąta doba po transferze (dwa mrożaczki 5d blastki )
Teścik dwie kreseczki wywaźne
Pojechalam zrobić sobie betkę 223,50mlU/ml.
Jakmyślicie jest ok?
@ilmenau dziękuję bardzo za dobre rady spełnie w 100% bo mieszkam w parku a co do jedzonka po transferze zmieniłaś jakoś dietę czy żyłaś jak wcześniej ściskam
Cudownie kochana teraz proszę dbać o was